JÄSENILLE

Jäsenille-osiosta löydät mm. suljetuille ryhmille tarkoitetut sivut sekätämä  kaikille jäsenille avoin etusivu. Pääset kirjautumaan suljetuille sivuille sivun ylälaidan linkkien kautta, mikäli sinulla on kyseisille sivuille käyttöoikeus.

Tällä hetkellä kirjautumisen takana löytyy omat sivut hallituksen käyttöön, ohjaajille ja valmentajille sekä edustusryhmien uimareille. Muut jäsenille suunnatut tiedotteet julkaistaan jatkossa myClub jäsenpalvelun kautta.

myClub jäsenpalvelu

Simmis Wanda on vuoden 2017 alussa ottanut käyttöön myClub sähköisen jäsenpalvelun, jonka avulla seura hallinnoi jäsen- ja asiakasrekisteriä, laskutusta, tapahtumailmoittautumisia, läsnäoloseurantaa ja jäsenviestintää.

Kaikilla seuran toiminnassa mukana olevilla ja varsinaisilla jäsenillä on omat myClub-tunnukset, joiden avulla pääsee hallinnoimaan omia tietojaan ja ilmoittautumaan tapahtumiin.

Jos olet uusi jäsen, voit maksaa jäsenmaksun alla olevan linkin kautta, jolloin saat samalla myös myClub käyttäjätunnuksen itsellesi.

Pääset kirjautumaan suoraan myClubiin omilla tunnuksillasi vasemmassa palkissa olevan kirjautumislinkin kautta.

myClub perusohjeet uimareille ja huoltajille

PDF-tiedostomyClub uimarit ja huoltajat.pdf (508 kB)

Sunnuntain kurssi-iltojen valvontavuoroihin pääset ilmoittautumaan myClubin kautta.

Mikäli sinulla ei vielä ole muClub-tunnuksia, voit luoda sellaiset ilmoittautumalla tapahtumaan "Valvontavuorot Tikkurila ja Hakunila" -sivulla olevien linkkien kautta tai jäsenhakemuksen kautta.