Valmennusryhmät

Simmis Wandan kilpauintitiimit

Sivun vasemmasta laidasta löydät linkit kunkin tiimin alasivuille. Näiltä sivuilta löytyvät tiimivastaavien ja valmentajien tiedot, kausimaksut sekä harjoitusvuorot.
 


 

Simmis Wanda tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden uintiharrastukseen omalla ikä- ja taitotasollaan, omien motiivien ja tavoitteiden mukaisesti. Seurassa on useita eritasoisia valmennusryhmiä, joihin tullaan pääsääntöisesti seuran kurssitoiminnan kautta ja/tai seurasiirtona toisesta uimaseuroista.

Jos olet uusi uimari ja haluat mukaan säännölliseen uintivalmennukseen, otathan yhteyttä valmennuspäällikköön: kilpailut@simmiswanda.fi

 

 

Uintiharrastuksen maksut

 

Seuran toimintamaksu maksetaan kerran vuodessa kevätkauden päättyessä. Maksulla varmistetaan paikka seuraavan kauden (elo-heinäkuu) valmennukseen. Toimintamaksu 47€ sisältää SiWa-paketin.

Valmennusryhmien kausimaksut laskutetaan 2 kertaa vuodessa - kevät- ja syyskaudet erikseen.

Seuran jäsenmaksu on 20 eur/kalenterivuosi ja maksetaan jokaisesta uimarista erikseen kerran vuodessa, aina ennen vuoden ensimmäistä kausimaksua. Myös uimarin perheenjäsenet ovat tervetulleita jäseniksi! Lisätietoa jäsenmaksusta.

Kilpauimareilla on lisäksi oltava Blue Card kilpailulisenssi, josta löytyy lisätietoa ja lunastusohjeet Uimaliiton sivuilta.

Valmennusryhmien uimarit voivat halutessaan lunastaa ratavuorokortin uimahallin kassalta (vain kilpailulisenssin haltijoille). Lisätietoa ratavuorokortista.