Valmennusryhmät

Simmis Wandan kilpauintitiimit

Sivun vasemmasta laidasta löydät linkit kunkin tiimin alasivuille. Näiltä sivuilta löytyvät tiimivastaavien ja valmentajien tiedot, kausimaksut sekä harjoitusvuorot.
 


 

Simmis Wanda tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden uintiharrastukseen omalla ikä- ja taitotasollaan, omien motiivien ja tavoitteiden mukaisesti. Seurassa on useita eritasoisia valmennusryhmiä, joihin tullaan pääsääntöisesti seuran kurssitoiminnan kautta ja/tai seurasiirtona toisesta uimaseuroista.

Jos olet uusi uimari ja haluat mukaan säännölliseen uintivalmennukseen, otathan yhteyttä valmennuspäällikköön: karin@simmiswanda.fi

 

 

Uintiharrastuksen maksut

 

Seuran toimintamaksu maksetaan kerran vuodessa kevätkauden päättyessä, kun ilmoittaudutaan syksyn ryhmiin. Maksulla varmistetaan paikka seuraavan kauden (elo-heinäkuu) valmennukseen. Toimintamaksu 47€ sisältää SiWa-paketin.

Valmennusryhmien kausimaksut laskutetaan 2 kertaa vuodessa - kevät- ja syyskaudet erikseen.

Seuran jäsenmaksu on 20 eur/kalenterivuosi ja laskutetaan jokaisesta uimarista erikseen kerran vuodessa, aina kevätkauden kausimaksun ensimmäisen erän yhteydessä. Myös uimarin perheenjäsenet ovat tervetulleita jäseniksi! Lisätietoa jäsenmaksusta.

Kilpauimareilla on lisäksi oltava Blue Card kilpailulisenssi (61€), josta löytyy lisätietoa ja lunastusohjeet Uimaliiton sivuilta.

Valmennusryhmien uimarit voivat halutessaan lunastaa ratavuorokortin uimahallin kassalta (vain kilpailulisenssin haltijoille). Lisätietoa ratavuorokortista.