IKM-aluekilpailut 2023

Tervetuloa kisaamaan Hakunilaan 10.-12.11.2023.

Simmis Wanda järjestää Etelä-Suomi2 -alueen IKM-aluekilpailut Hakunilan uimahallissa Vantaalla.

Aikataulu


aamujaksoiltajakso
pe
klo 18:00
verryttely 16:30-17:45
laklo 10:00
verryttely 8:30-9:50
klo 17:00
verryttely 15:30-16:50
suklo 10:00
verryttely 8:30-9:50
klo 16:00
verryttely 14:30-15:50

KILPAILUOHJEET IKM-aluekilpailu EteläSuomi 2, VANTAA 10.11-12.11.2023

KILPAILUPAIKKA Hakunilan uimahalli, Sotungintie 17, 01200 Vantaa, p. 043 827 2573. Kilpailu uidaan 25 metrin altaassa kahdeksalla radalla.

KILPAILUKANSLIA päivystää uimahallin aulassa 10.11 klo 16:00 alkaen. Kisakuoret sekä pukukaappien kaappikortit/avaimet jaetaan joukkueenjohtajalle kilpailukansliassa kuittausta vastaan. Kortit palautetaan kilpailukansliaan kisojen päätteeksi seuroittain ja kuitataan palautetuksi. Kadonneista avaimista/korteista veloitetaan 20 €/kpl. Kilpailujen käynnistyttyä kanslia siirtyy uimahallin neuvottelutilaan kahvion viereen.

NUORTEN UIMAREIDEN UIMA-ASU RAJOITE Ikäsarjojen pojat 13 vuotta ja sitä nuoremmat sekä tytöt 12 vuotta ja sitä nuoremmat: uima-asun lahkeen pituus ei saa yltää reiden puolen välin alapuolelle. Uimarin ikä määräytyy kunkin vuoden viimeisen päivän perusteella. Ikäsarjoissa T-12 ja P-13 teknisten uima-asujen käyttö on sallittu uuden kauden alkaessa elokuun 1. päivästä lukien. Lisätiedot https://www.uimaliitto.fi/uinti/saannot

AIKATAULU Kilpailun aikataulu löytyy LiveTiming-järjestelmästä. Jakson aikana aikatauluun tulevista merkittävistä muutoksista tiedotetaan kuulutuksin. 

Opetusallas toimii verryttelyaltaana kilpailujen aikana. Race pace rata on rata 7 ja startit radalla 8 ja 1 selkäuinnin lähtöteline rata 1.

Kilpailun aikana lähtöpäädyssä ei ole vesiämpäreitä. Uimareita pyydetään käyttämään esim. omaa juomapulloa uima-asun kasteluun. Käynnissä olevan erän aikana altaan päädyn yli ei saa ottaa vettä.

Kilpailuissa käytämme ylilähtöjä. Huom! Ei kuumat erät.

PERUUTUKSET Kilpailijan osallistuminen yhteen tai useampaan lajiin voidaan peruuttaa. Peruutukset on tehtävä sähköisesti ilmoittautumisjärjestelmässä, jossa peruutukset voi tehdä ilmoittautumisajan päättymiseen asti. Peruutustunnukset jaetaan seuroille ennalta kisaviikolla. Ilmoittautumisajan päätyttyä peruutus tulee tehdä kilpailun järjestäjälle sähköisessä peruutusjärjestelmässä tai kirjallisesti kisatoimistossa viimeistään yksi (1) tunti ennen jakson alkua. Myöhemmin kun tuntia ennen alkukilpailun alkua tehdyistä peruutuksista peritään 3 x starttimaksu (27€). Peruuttamattomasta poisjäännistä laskutetaan 10 x starttimaksu (90€).

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN on mahdollista kilpailun ensimmäiseen jakson peruutusaikaan saakka. Edelliseen päivään asti tämän voi tehdä Tempuksessa ja sen ajankohdan jälkeen kilpailupaikalla kilpailunjohtajalle (kisatoimisto) viimeistään 10.11.2023 klo 17:00. Jälki-ilmoittautumisesta peritään 5 x starttimaksu (45€).

 KERÄILY sijaitsee terapia-altaan luona. Uimareita pyydetään välttämään tarpeetonta oleskelua ja ruuhkaa terapia-altaan luona. Valmentajia pyydetään ohjeistamaan nuorempia uimareita. Uinnin jälkeen poistutaan altaan katsomon puoleista sivua pitkin.

 YLEISÖKATSOMO on kilpailun aikana avoinna yleisölle. Lasiesineiden vieminen katsomoon ja allasalueelle on kielletty loukkaantumisriskin vuoksi. Jokaista katsomossa vierailijaa pyydetään huolehtimaan katsomon siisteydestä ja laittamaan roskat roskiksiin. Ulkokengissä EI katsomon puolelle.

 TULOSPALVELU Kilpailussa käytetään Live Timing:n sähköistä tulospalvelua.

 PALKINTOJEN JAKO T10-11 ja P11-12 ikäsarjoissa kilpailukutsun ja aikataulun mukaisesti.

 RUOKAILU Lounasta mahdollista tilata etukäteen Hakunilan uimahallin kahvilasta (DiDi cafe, 0443141766). Vierailevien seurojen valmentajille on varattuna kahvia ja välipalaa kilpailutoimistossa.

 ENSIAPUPISTE löytyy kilpailutoimistosta. Hätätilanteessa seuraa kuuluttajan ja hallin henkilökunnan ohjeita.

 Altaalle.com varustemyynti uimahallin aulassa lauantaina 11.11 sekä sunnuntaina 12.11.

 Löytötavaroita voi kisojen aikana kysellä kilpailukansliasta. Kilpailujen jälkeen tiedustelut sähköpostitse kilpailut@simmiswanda.fi. Löytötavaroita säilytetään 2 viikkoa kisojen jälkeen.

 Huomioithan, että pysäköinti on sallittu vain merkityillä paikoilla ja uimahallin paikoitusalueella. Hallin oven edustalla pysäköinti kielletty, paitsi inva-luvalla merkityillä inva-paikoilla. Uimahallin parkkipaikalla ei ole pysäköintiajan valvontaa aikarajoitteisilla paikoilla kilpailun aikana. Lisää pysäköintitilaa löytyy urheilupuiston P-paikalta Sotungintien puolelta.

 

Hyviä kisoja kaikille!