Aikuisille

SiWa-sammakon uimakurssit ovat kattava kokonaisuus aina perheuinnista lasten alkeis- ja jatkouimakoulujen kautta Vesiralliin ja Tekniikkaralliin. Aikuisten kurssitarjonta SiWa-Sammakon uimakursseilla pitää sisällään aikuisten alkeiskurssin, aikuisten jatkokurssin, aikuisten tekniikkakurssin sekä aikuisten sunnuntai-uintivuoron.

Aikuisten alkeiskurssi on suunnattu uimataidottomille aikuisille. Aikuisten jatkokurssilla harjoitellaan lisää ja kasvatetaan uintimatkaa. Aikuisten tekniikkakurssilla harjoitellaan kilpauinnin tekniikoita painottaen uintia kuntoilumielessä. Aikuisten sunnuntai-uintivuoro on suunnattu ensisijaisesti lasten kursseilla olevien lasten vanhemmille. Uintivuorolle voi tulla uimaan lapsen kurssin aikana tai muuten vaan oman uintikunnon ylläpitämiseksi. Uintivuorolla on mahdollisuus kysyä tekniikkavinkkejä viereisen radan valmentajalta.

Vantaan uimakoulut on Vantaan Kaupungin kanssa yhteistyössä järjestetty uimakoulukokonaisuus lapsille ja aikuisille.

Aikuisten kurssit järjestetään seitsemän viikon aikana kerran viikossa (yhteensä seitsemän kurssikertaa).

Aikuisten kurssit järjestetään Tikkurilan uimahallissa. (Ei kursseja uimahallin remontin aikana syyskaudella 2018)

Lisätietoa, ilmoittautumiset ja maksut

Ilmoittautumaan pääset kurssien esittelysivuilta. Kaikki ilmoittautumiset vastaanotetaan netin kautta. Mikäli olet epävarma, mille kurssille sinun tulisi osallistua, ota yhteyttä kurssivastaavaamme joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Kurssimaksut suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta.

Tullessasi varapaikalta kurssille, kurssimaksu lähetetään ilmoittamaanne sähköpostiin. Kurssimaksu on tällöin maksettava ennen ensimmäistä kurssikertaa. Kurssin ollessa jo käynnissä, kurssimaksu maksetaan ennen ensimmäistä osallistumiskertaa.

Sairastapauksissa tai peruuttaessanne kurssin, ottakaa yhteyttä kurssivastaavaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Kurssisihteeri:
Kurssipuhelin 050 444 0503
kurssit@simmiswanda.fi

Kurssipuhelin päivystää varmimmin ma-to klo 10:00-16:00