EasySwim

Mitä on EasySwim?

Joka vuosi tuhannet lapset kokevat EasySwim -tuotteiden ja opetusmetodin hyödyt. EasySwim tarjoaa turvallisia ja hauskoja kokemuksia vedessä ja veden äärellä. 

EasySwim avaa lapsille ovet huikeiden uintikokemusten maailmaan. Oppituntien kulmakivinä ovat aina hauskuus ja turvallisuus. Kaiken takana on uniikki opetusmetodi yhdistettynä innovatiivisiin apuvälineisiin. Uimakoulussa käytettävät laadukkaat ja mukavat kelluntapuvut  takaavat lapsille mahdollisuuden luonnolliseen ja turvalliseen vedessä olemiseen. Jokaisella lapsella ryhmässä on oma kelluttava uima-asu, josta taitojen karttuessa poistetaan vähitellen kelluttavia osia.

EasySwim -opetuksessa lähtökohtana on hauska ja turvallinen oppimisympäristö ja pienet ryhmäkoot. Aremmallekin lapselle tarjotaan kelluntapuvun avulla riittävästi onnistumisen elämyksiä vesiturvallisuutta unohtamatta. EasySwimin opetusmetodi mukailee lapsen luonnollisia oppimistapoja. Tavoitteena on saavuttaa paras mahdollinen ote veteen.

EasySwim -kurssit Simmis Wandan valikoimissa

EasySwim soveltuu kaikille 3-7-vuotiaille lapsille. EasySwim -kursseilla kaikki opetus tapahtuu syvässä altaassa max. 9 lapsen ryhmissä. Lapsilla on päällään kelluntapuku, jonka avulla he jaksavat aktiivisesti harjoitella uintia koko tunnin ajan. Puku otetaan jokaisella tunnilla hetkeksi pois päältä ja lasten kehittyessä puku jää pikkuhiljaa pienempään rooliin. Tuntisuunnitelma perustuu pienryhmätoimintaan, kuvallisiin tehtäväkortteihin, hauskoihin ja leikinomaisiin tehtäviin. Näin tunneilla hyödynnetään lasten luonnollista uteliaisuutta uuden tutkimiseen ja kokeilemiseen.

Simmis Wandan valikoimissa järjestetään kolmen tasoisia EasySwim -kursseja mahdollisuuksien mukaan seuraavasti:

  • EasySwim alkeet -ryhmään voit tulla ilman aiempaa uintitaustaa ja täysin uimataidottomana. Suositusikä alkeet-ryhmään on 3-5 vuotta.
  • EasySwim jatko -ryhmään siirrytään ohjaajan suosituksen mukaisesti, kun lapsen taidot ja rohkeus ovat karttuneet riittävästi. Myös yli 5-vuotiaat aloittelijat voivat ilmoittautua jatko-ryhmään.
  • EasySwim konkarit on ryhmä edistyneemmille EasySwim -kurssilaisille. Konkarit ovat yleensä harjoitelleet jo noin vuoden ajan ja tavoittelevat jo 200 m uimataitoa ilman EasySwim -kelluntapukua.

EasySwim jatko ja konkarit -ryhmiin ilmoittautuessa etusijalla ovat lapset, jotka ovat jo aiemmin osallistuneet EasySwim -opetukseen. Lapsen yksilöllisestä oppimistahdista riippuen EasySwim-uimakoulu kestää keskimäärin 40-60 uimakoulukertaa, jonka jälkeen lapsi suorittaa EasySwim Diplomin, jonka edellytyksenä on 200m uimataito. Tämän lisäksi opetellaan monia hyödyllisiä vesiturvallisuutta parantavia taitoja mm. yllättävää veteen joutumista ja vedessä selviämistä.

Hintatiedot ja ilmoittautumiset

EasySwim -kurssin (syyskausi / kevätkausi) hinta on 280 €.

Kurssimaksun lisäksi EasySwim -kurssille vaaditaan EasySwim pro -uimapuku, jonka hinta seuran kautta hankittuna on 54 €.
Toimitamme puvun ensimmäiselle kurssikerralle, kun teette tilauksen määräaikaan mennessä.EasySwim -syyskausi 2018

(25.8.-15.12.2018, ei uintikertaa 3.11.2018)
Syksyn 2018 ilmoittautumislinkit avataan julkiseen myyntiin maanantaina 16.7.2018.

Syyskauden kokonaishinta on 280 eur.
Ilmoittautumisen yhteydessä laskutetaan 50 eur ilmoittautumismaksu, loppuosa laskutetaan kahdessa erässä - 1. erä 115 € elokuussa ja 2. erä 115 € lokakuussa 2018.

EasySwim Pro -puvun voi tilata seuran verkkokaupasta. Tilauksesta tulostuu lasku 7 pv maksuajalla. 10.8.2018 mennessä tilatut puvut toimitetaan ensimmäiselle kurssikerralle.