Kurssiehdot

Kursseille ilmoittautuminen

Kursseille ilmoittaudutaan www.simmiswanda.fi -sivuston ilmoittautumislinkkien kautta (ilmoittautumislinkit myClub-jäsenpalvelun kautta). Ilmoittautuminen on sitova.

Kurssimaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä tulostuvalla laskulla eräpäivään mennessä. Maksumuistutuksiin lisätään huomautusmaksu.

Kurssin peruminen

Kurssin voi peruuttaa 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista sähköpostilla osoitteeseen kurssit@simmiswanda.fi. Palautettavasta summasta peritään 10 e toimistomaksu.

Kurssin voi peruttaa alle 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista sähköpostilla osoitteeseen kurssit@simmiswanda.fi lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa joko skannattuna osoitteeseen kurssit@simmiswanda.fi tai postilla osoitteeseen: Simmis Wanda ry, Malminiityntie 16 C (toimitila), 01350 VANTAA. Palautettavasta summasta peritään 10 e toimistomaksu.

Yksittäisiä poissaoloja ei korvata. Pitkistä sairauspoissaoloista (yli 3 krt) korvataan lääkärintodistusta vastaan. Palautettavasta summasta peritään 10 e toimistomaksu. Lääkärintodistus tulee toimittaa joko skannattuna osoitteeseen kurssit@simmiswanda.fi tai postilla osoitteeseen: Simmis Wanda ry, Malminiityntie 16 C (toimitila), 01350 VANTAA.

Mikäli ehdot täyttyvät niin kurssimaksu tai sen osa palautetaan kuukauden kuluessa sähköpostin ja lääkärintodistuksen saapumisesta, yllä mainittujen ehtojen mukaisesti.

Kurssin vaihtaminen

Jos olette ilmoittaneet lapsen väärälle kurssille, kurssin voi vaihtaa toiseen saman hintaiseen kurssiin veloituksetta, mikäli halutulla kurssilla on tilaa. Tutustukaa huolellisesti kurssien sisältöön ja vaatimuksiin.

Kurssin / kurssikerran peruuntuminen

Kurssin järjestäjästä (Simmis Wanda ry) johtumattomista, ennalta-arvaamattomista syistä (esim.veden likaantuminen) tapahtuva ohjaustunnin peruuntuminen pyritään korvaamaan uudella kurssikerralla, mikäli mahdollista.

Kurssin järjestäjästä (Simmis Wanda ry) johtuvasta syystä tapahtuva peruuntuminen korvataan aina, joko uudella kurssikerralla tai kurssikerran rahallisena palautuksena.

Simmis Wanda pidättää itsellään oikeuden peruuttaa kurssin, jos osallistujia ei ole tarpeeksi kurssin pitämiseen. Edellämainituissa tapauksissa Simmis Wanda etsii korvaavan kurssin tarjonnastaan tai palauttaa kurssimaksun.