Lapsille ja nuorille

SiWa-Sammakon uimakurssit ovat kattava kokonaisuus aina perheuinnista alkeis- ja jatkouimakoulujen kautta Vesiralliin ja Tekniikkaralliin. Kursseilla lapsi saa perus uimataidon. Vesirallit ovat vesiurheilun monipuolisuuteen panostava neljän kurssin kokonaisuus, jonka päätavoitteena on varmistaa lapselle/nuorelle pohjoismaisen uimataitomääritelmän mukainen uimataito sekä perustiedot taitouinnista, vesipallosta ja uimahypyistä. Tekniikkarallissa päästään jo harjoittelemaan kilpauinnin eri lajien uintitekniikkaa, startteja ja käännöksiäkin.

SiWa-Sammakon uimakursseilta löytyy tarjontaa myös aikuisille!

Vantaan uimakoulut on Vantaan Kaupungin kanssa yhteistyössä järjestetty uimakoulukokonaisuus lapsille. Kurssit järjestetään viiden uintikerran mittaisina arkisin viiden viikon aikana (kurssipäivät Hakunilassa maanantai tai tiistai ja Tikkurilassa keskiviikko) klo 16:15-19:15 välisenä aikana. Vantaan uimakouluja järjestetään sekä Tikkurilan että Hakunilan uimahalleissa.

Lisätietoa, ilmoittautumiset ja maksut

Lisätietoa kurssikokonaisuuksista ja kursseista löydät vasemmalla olevien linkkien kautta.

Ilmoittautumaan pääset kurssien esittelysivuilta. Kaikki ilmoittautumiset vastaanotetaan netin kautta. Mikäli olet epävarma, mille kurssille lapsesi tulisi osallistua, ota yhteyttä kurssivastaavaamme joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Kurssimaksut suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta.

Tullessasi varapaikalta kurssille, kurssimaksu lähetetään ilmoittamaanne sähköpostiin. Kurssimaksu on tällöin maksettava ennen ensimmäistä kurssikertaa. Kurssin ollessa jo käynnissä, kurssimaksu maksetaan ennen ensimmäistä osallistumiskertaa.

Sairastapauksissa tai peruuttaessanne kurssin, ottakaa yhteyttä kurssivastaavaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Kurssisihteeri:
Kurssipuhelin 050 444 0503
kurssit@simmiswanda.fi

Kurssipuhelin päivystää varmimmin ma-to klo 10:00-16:00