Sporttia kaikille -hanke

Simmis Wanda on mukana Vantaan kaupungin Sporttia kaikille -hankkeessa, jonka tavoitteena on mm.:

  • tukea ja edistää monikulttuurista liikunnan harrastamista
  • edistää urheiluseurojen ja monikulttuuristen yhdistysten välistä yhteistyötä
  • vahvistaa ja ylläpitää verkostomaista toimintamallia

Hankkeen ensisijaisena kohderyhmänä ovat maahanmuuttajataustaiset lapset ja nuoret sekä maahanmuuttajataustaisten aikuisten ja ikääntyneiden terveyttä edistävä liikunta. Toiminta on kuitenkin kaikille avointa taustoista riippumatta. Tervetuloa mukaan!

Naisten ja tyttöjen avoin uintivuoro (ei opetusta)
KORSON UIMAHALLI, kevätkauden 2019 aikataulu tarkentuu myöhemmin!

Naisten ja tyttöjen uintivuoro on kaikille naisille ja tytöille avoin vuoro, jolloin uimahallissa ei ole miespuolisia henkilöitä. Myös uinninvalvonta hoidetaan naispuolisen henkilökunnan toimesta.

Uintivuorolle voi tulla maksamalla uimahallin sisäänpääsymaksun kassalla. Kouluikäisillä tytöillä on mahdollisuus käydä uintivuorolla veloituksetta (5 käyntikertaa) korvaamassa koulu-uinteja.

Vuoron tavoitteena on tarjota mahdollisuus tutustua uintiin, uimahalliin ja uimahallissa toimimiseen sekä edistää uimataidon oppimista. Uintivuorolla noudatetaan uimahallin järjestyssääntöjä ja ohjeita.
 

Kevään 2019 vuorot:

  • 10.1.-23.5.2019 torstaisin klo 14:30-16:00 (ei vuoroa 21.2.2019 eikä 18.4.2019)

 

Tyttöjen ja naisten uimakoulut Korson uimahallissa lauantaisin

Korson uimahallissa järjestetään erillisiä uimakouluja tytöille ja naisille lauantaisin. Uimakoulut on suunnattu uimataidottomille tai heikon uimataidon omaaville kouluikäisille (7-12v) tytöille sekä aikuisille naisille. Syyskaudella 2019 uimakouluihin tulee tasoryhmät: alkeiskurssit uimataidottomille ja jatkokurssit noin 10 m uimataidon omaaville.

Uimakoulu koostuu yhdeksästä (9) opetuskerrasta, vuoden aikana järjestetään neljä kurssijaksoa, kaksi keväisin ja kaksi syksyisin. Kurssin hinta on 39 eur, kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä tulostuvalla laskulla (laskun eräpäivä 14 päivää ilmoittautumisesta)

Myynnissä olevat kurssit ja ilmoittautumislinkit löydät ilmoittautumissivulta!

Syyskauden kurssit tulevat myyntiin maanantaina 1.7.2019

 

Naisten vesijumpat Korson uimahallissa lauantaisin

Syyskaudella 2019 ohjelmistoon lisätään myös kaksi vesijumpparyhmää lauantaisin vain naisille.

Klo 14:00 alkaa ryhmä työikäisille naisille ja klo 15:00 seniorinaisille. Molemmissa ryhmissä on mahdollista lainata vesijuoksuvyö uimahallilta. Jumpan kesto on 30 min, jonka jälkeen on vapaa uintimahdollisuus 30 min.

Sporttia Kaikille -hankkeen
lukujärjestys
Syksy 2018