Yksityistunnit

Etkö löydä sinulle sopivaa vaihtoehtoa kurssitarjonnastamme?

Haluatko hioa yksittäistä tekniikkaa? Kaipaako lapsesi yksilöllisempää opetusta? Kysy siinä tapauksessa yksityistunteja.

Simmis Wanda tekee kaudella 2018-2019 yhteistyötä Nuori Yrittäjä -opiskelijan kanssa, joka järjestää joustavasti yksityistunteja tarpeenne mukaan. Kyseinen Nuori Yrittäjä -opiskelija toimii myös ohjaajana Simmis Wandan uimakouluissa ja on seuran kouluttama uimaohjaaja - voimme siis suositella häntä lasten ja aikuisten uinnin ohjaukseen.

Lisätietoja ja yksityistuntikyselyt: https://liw.kotisivukone.com/ 

Muistathan ilmoittautumislomakkeella vastata "Mitä kautta löysit minut" -kysymykseen "Simmis Wandan kautta". Näin varmistat, että tuntisi hinta on aina 40 eur / opetuskerta. 

 

Tarjoamme toki yksityisopetusta myös seuran kautta. Lisätietoa seuran ohjaamista yksityistunneista antaa kurssisihteeri Saija Kemiläinen, puh. 050 444 0503 tai email kurssit@simmiswanda.fi

 

Yritysyhteistyö

Tarjoamme yksityisopetusta myös yrityksille - esim. henkilökunnan virkistystoimintana. Yksityisopetuksen sisältö ja määrä suunnitellaan aina asiakkaan kanssa yhdessä - voitte siis saada täsmäopetusta juuri teidän tarpeistanne lähtien. Yritysyhteistyöstä vastaa toiminnanjohtaja Taru Koivu, puh 045 129 3153 tai taru@simmiswanda.fi