Ratavuorokortti

Simmis Wandan uimarit käyttävät harjoituksiin tullessaan Vantaan kaupungin myöntämää ratavuorokorttia.

Simmis Wandan aikuisuimarit ja triathlonistit (18v täyttäneet) voivat lunastaa ratavuorokortin hintaan 70€ + korttipantti 5€ Ilman ratavuorokorttia peritään kassalla sisäänpääsymaksu hallin voimassolevan hinnaston mukaan.

Kortti lunastetaan Hakunilan uimahallin kassalta, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Uimari kuuluu johonkin Simmis Wandan valmennusryhmään
  • Uimari on maksanut seuran jäsenmaksun
  • Uimari on lunastanut uimaliiton Blue Card kilpailulisenssin tai on maksanut triathlonliiton jäsenmaksun ja lunastanut triathlonliiton kilpailulisenssin Simmis Wandan nimissä

Ratavuorokortin lataus on maksuton alle 18-vuotiaille lisenssiuimareille (kortti maksaa 5 eur ja on ladattavissa uudelleen). Täysi-ikäisille lisenssiuimareille kortin hinta on 70 eur.

Kortti on voimassa Simmis Wandan harjoitusvuoroilla sekä seurojen yhteisvuoroilla erikseen mainittuina aikoina ja radoilla. Voimassaoloaika on uinnissa 31.8 saakka alle 18 vuotiaille. 18 vuotta täyttäneille 70€ maksava kortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä lukien.

Hävinneen/tuhoutuneen kortin voi lunastaa uudelleen Hakunlan uimahallin kassalta 5 euron hintaan.

Jokaisella uimarilla on oltava harjoituskortti mukana harjoituksiin tullessa. Kortti on pyynnöstä esitettävä uimahallin kassalla.

Jos kortti on hävinnyt matkalla / jäänyt kotiin, ota ensisijaisesti yhteyttä omaan valmentajaasi, jotta pääset harjoituksiin.

Uimarin lopettaessa Simmis Wandassa, on kortti palautettava välittömästi valmentajalle tai valmennuspäällikölle. Kortin väärinkäytöstä vastaa huoltaja tai täysi-ikäinen uimari Vantaan kaupungin liikuntapalveluille heidän sääntöjensä mukaisesti.

 

PDF-tiedostoRATAVUOROKORTIN-HAKUOHJE.pdf (73 kB)
Ohje ratavuorokortin hakuun