Kurssien valvontavuorot

Aula- ja pukkarivahdit - kurssitoiminnan pelastajat!

Seura järjestää vuositasolla neljä yhdeksän kurssikerran kurssijaksoa kahdessa eri uimahallissa - Tikkurilassa ja Hakunilassa. (Hakunilan remontin ajan Tikkurilassa sekä lauantai- että sunnuntai-iltaisin)

Tämä tarkoittaa yhteensä 36 lauantai- ja sunnuntai-iltaa vuodessa, jolloin tarvitaan sekä naisten että miesten puku- ja pesutiloihin valvoja sekä aulavahti. Yhteensä siis 216 vapaaehtoista viettämässä yhden illan vuodessa uimahallilla.

Pukkarivahti opastaa kurssilaisia puku- ja pesutiloissa, valvoo järjestystä ja avustaa kurssiohjaajia tarvittaessa ryhmien liikuttelussa altaalta aulaan. Pukkarivahtina voi toimia uimarin vanhemmat, isovanhemmat tai 15v täyttänyt uimari itse. Aulavahti huolehtii siitä, että uimahallin tiloissa ei liiku sinne kuulumattomia henkilöitä ja opastaa kurssilaisia tarvittaessa.

Nämä SiWa-Sammakon Uimakurssit ovat tunnettuja ja laadukkaita uimakouluja ja kursseja lapsille ja aikuisille sekä suora reitti mukaan seuran valmennustoimintaan. Kurssituotot tuovat seuran kassaan noin puolet vuosittaisesta budjetista. Tulethan mukaan varmistamaan toiminnan jatkuvuuden!