Kurssien valvontavuorot

Aulavahdit - kurssitoiminnan pelastajat!

Seura järjestää vuositasolla neljä yhdeksän kurssikerran kurssijaksoa kahdessa eri uimahallissa - Tikkurilassa ja Hakunilassa. (Hakunilan remontin ajan Tikkurilassa sekä lauantai- että sunnuntai-iltaisin)

Tämä tarkoittaa yhteensä 36 lauantai- ja sunnuntai-iltaa vuodessa, jolloin tarvitaan sekä molempiin halleihin aulavahti. Yhteensä siis 72 vapaaehtoista viettämässä yhden illan vuodessa uimahallilla.

Aulavahdit ovat paikalla varmistamassa kurssien sujuvuutta ja antamassa ohjaajille mahdollisuuden paneutua siihen tärkeimpään tehtäväänsä eli kurssien ohjaamiseen. Aulavahti varmistaa ettei halliin pääse asiattomia kurssi-illan aikana ja turvaa myös lasten kursseilta lähtöä ja varmistaa mattimyöhäisten mukaanpääsyn.

Nämä SiWa-Sammakon Uimakurssit ovat tunnettuja ja laadukkaita uimakouluja ja kursseja lapsille ja aikuisille sekä suora reitti mukaan seuran valmennustoimintaan. Kurssituotot tuovat seuran kassaan noin puolet vuosittaisesta budjetista. Tulethan mukaan varmistamaan toiminnan jatkuvuuden!