Simmis Wanda ry

Missio

Uimataito luontaisena osana lapsen ja nuoren kehittymistä


Visio

SiWa on matalan kynnyksen uimaseura, jonne kaikki ovat tervetulleita tavoitteista riippumatta, uimakouluista kilpauintiin


Arvot

Turvallisuus
Jokaisen lapsen, nuoren ja aikuisen oikeus on harrastaa uintia omien tavoitteidensa ja lähtökohtiensa puitteissa

Reiluus
Jokainen on yhtä arvokas ja tärkeä. Toiminta on tasa-arvoista ja kannustavaa

Yhteisöllisyys
Yhdessä yksilöinä yhteisössä

Simmis Wandan toiminta-alue on Tikkurilan, Hakunilan ja Korson uimahallit. Seura tarjoaa uintitoimintaa kattavasti kaikille ikäryhmille.

Kurssikokonaisuudet antavat joustavat mahdollisuudet kehittyä uimataidottomasta uimataitoiseksi ja teknisesti osaavaksi uimariksi. Seuran kilpa- ja harrasteryhmissä voi uimarin uraa jatkaa omien mieltymysten ja taitotason mukaan harrastaen tai kilpaillen.

Vastuullinen uimaseura

Simmis Wanda panostaa lasten ja nuorten liikkumattomuuden torjuntaan. Lasten ja nuorten hyvinvointi on tärkeässä asemassa seuran toimintastrategiaa laadittaessa. Seurassa noudatetaan Nuoren Suomen eettisiä linjauksia ja toimintaa tarkastellaan ja kehitetään jatkuvasti uimareiden ja seuratoimijoiden lähtökohdista.

Seura pyrkii toimimaan yhteistyössä yhteiskunnan muiden vaikuttajien kanssa. Vantaan kaupungin liikuntapalvelut on tärkeä strateginen yhteistyökumppani Vantaan uimakoulujen ja Sporttia kaikille -hankkeen muodossa. Yhteistyömuotoja pyritään jatkuvasti kehittämään sekä kaupungin että muiden urheiluseurojen ja yhteisöjen suuntaan.

Uimarin polku

Laadukkaan kurssipolun ansiosta uusia innokkaita uimareita riittää seurassa.

Kilpauinnin puolella seuran sisäinen uimarin polku kehitetään yhteistyössä valmentajien kanssa uimaliiton strategian mukaisesti. Uimareilla on mahdollisuus edetä aina aloittelevasta kilpauimarista SM-tasolle ja edelleen kansainväliselle tasolle omien edellytystensä mukaisesti.

Harrasteuimareille on oma uimarin polkunsa, jossa ryhmästä toiseen edetään ikätason, taitotason ja oman motivaation mukaisesti aina aloittelevasta harrastajasta Masters-ikäisiin aikuisuimareihin.

Seuratoimijoiden polut

Seuran valmentajan polku kuljetaan Uimaliiton valmentajakoulutusten mukaisesti. Seura kouluttaa uimaohjaajia ja valmentajia SUH:in ja Uimaliiton kursseilla. Ohjaajat ja valmentajat tulevat pääsääntöisesti seuran sisältä, mutta toimintaan voi tulla seuran ulkopuoleltakin mukaan. Useat seuran uimarit aloittavat työuransa Simmis Wandan kurssiohjaajina.

Henkilöstön sekä hallitusjäsenten koulutuksiin panostetaan, jotta voimme olla entistäkin ammattitaitoisempi, laadukkaampi ja palvelevampi uimaseura tulevaisuudessa.

Simmis Wanda ry

Malminiityntie 16 C, toimitila
01350 Vantaa

Yhdistysrekisteritunnus: 139.102
Y-tunnus: 1801607-8

Laskutusosoitteet