Valmennusryhmät

Simmis Wandan kilpauintitiimit

Sivun vasemmasta laidasta löydät linkit kunkin tiimin alasivuille. Näiltä sivuilta löytyvät tiimivastaavien ja valmentajien tiedot, kausimaksut sekä harjoitusvuorot.


 

Simmis Wanda tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden uintiharrastukseen omalla ikä- ja taitotasollaan, omien motiivien ja tavoitteiden mukaisesti. Seurassa on useita eritasoisia valmennusryhmiä, joihin tullaan pääsääntöisesti seuran kurssitoiminnan kautta ja/tai seurasiirtona toisesta uimaseuroista.

Uintiharrastuksen maksut

 

Seuran toimintamaksu maksetaan kerran vuodessa kevätkauden päättyessä, kun ilmoittaudutaan syksyn ryhmiin tai tulee uutena seuran toimintaan mukaan. Maksulla varmistetaan paikka seuran valmennukseen. Toimintamaksu 47€ sisältää SiWa-paketin (T-paita ja 2 uimalakkia).

Valmennusryhmien kausimaksut laskutetaan 2 kertaa vuodessa - kevät- ja syyskaudet erikseen.

Seuran jäsenmaksu on 20 eur/kalenterivuosi ja laskutetaan jokaisesta uimarista erikseen kerran vuodessa, aina kevätkauden kausimaksun ensimmäisen erän yhteydessä tai kun uimari tulee uuttena seuran toimintaan. Myös uimarin perheenjäsenet ovat tervetulleita jäseniksi! Lisätietoa jäsenmaksusta.

Uimareilla on lisäksi oltava Blue Card kilpailulisenssi (63€), josta löytyy lisätietoa ja lunastusohjeet Uimaliiton sivuilta.

Valmennusryhmien uimarit lunastavat ratavuorokortin uimahallin kassalta (vain kilpailulisenssin haltijoille). Lisätietoa ratavuorokortista.

Jos olet uusi uimari ja haluat mukaan säännölliseen uintivalmennukseen, voit ilmoittautua seuraavaan testiuintiin alta!

Ryhmät ovat täynnä. 

Testiuinti järjestetään, mikäli ryhmissä vapautuu paikkoja

Kyselyt voi osoittaa toiminnanjohtajalle taru@simmiswanda.fi


Testiuintiin voi osallistua, kun osaat uida 200m isossa altaassa ja omaat kilpauinnin perustekniikat

Mikäli 200m isossa altaassa ei vielä ole ihan sujuvaa tai kilpauinnin lajitekniikan tietämyksessä on puutteita, ilmoittaudu SiWa-Sammakon uimakurssien tekniikkaralliin

Tullessasi testiuintiin, maksat normaalisti uimahallin sisäänpääsymaksun uimahallin kassalle. 

Testiuinti on tarkoitettu aloitteleville uimareille.