INTRO-ryhmä

Mikä on INTRO-ryhmä?

INTRO-ryhmä on uusi konsepti kilpauintiin tähtääville tekniikkarallin käyneille tai vastaavat taidot omaaville uimarin aluille. INTRO-ryhmä toimii matalalla kynnyksellä, pyrkimyksenään se, että mahdollisimman moni pieni uimari voisi harjoitella lähihallissaan hänelle sopivina päivinä. Ryhmän toiminnassa on useampia seuran valmentajia, jotka valmentavat saman suunnitelman mukaan. INTRO-ryhmästä on tavoitteena siirtyä ikä- ja taitotason mukaisiin valmennusryhmiin taitojen karttuessa.

Kyseessä on nyt kevätkaudella 2019 ensimmäistä kertaa toteutettava pilotti. Alkuvaiheessa uimarit on kerätty viime syksynä päättyneiltä tekniikkaralli-kursseilta. Ryhmän uimarimäärä tulee vaihtelemaan halleittain ja harjoituskerroittain sen mukaan, kuinka moneen harjoitukseen ja missä halleissa kukin uimari osallistuu. Tavoitteena on, että viikottaisia harjoituskertoja tulisi 2-4/uimari. Ryhmän harjoituskertoja tarjotaan lisäharjoituksina myös kevään tekniikkaralleissa mukana oleville edistyneille kurssilaisille ja kurssijaksojen päättyessä uusia uimareita tulee mukaan joustavasti.

INTRO-ryhmän uimarit osallistuvat kauden aikana seuran omiin kilpailuihin. Kilpailuista tiedotetaan aina erikseen ja niihin ilmoittaudutaan valmentajan kautta. 

Kokeilemme tätä toimintamallia tämän kevään ajan ja mikäli toteamme sen toimivaksi, jatkamme samaa myös jatkossa. Vakiintuneemmat ikä- ja taitotason mukaiset valmennusryhmät ova usein kurssien päättyessä täynnä ja edenneet sen verran paljon kauden aikana, että mukaan on vaikea mahduttaa uusia tulijoita. INTRO-ryhmistä muihin valmennusryhmiin siirrytään samanlaisen arviointiprosessin myötä kuin seurassa ryhmäsiirrot muulloinkin tehdään (kauden alussa).

INTRO-ryhmän harjoitusvuorot:

 • ma Tikkurila klo 15-16
 • ma Korso klo 16.30-17.30
 • ti Tikkurila klo 15-15.45
 • ti Korso klo 16.30-17.30
 • ke Hakunila klo 15-16
 • to Tikkurila klo 15-16.30
 • la Hakunila klo 17.30-19

Uintiharrastuksen maksut INTRO-ryhmässä

Valmennusmaksu
Valmennusmaksu laskutetaan kausittain kahdessa erässä. Kevätkauden eräpäivät ovat 15.2.2019 ja 15.4.2019.
Valmennusmaksun suuruus määräytyy viikottaisten harjoituskertojen mukaan. 

 • 1-2 kertaa viikossa harjoittelevien valmennusmaksu (koko kevät) on 250 €
 • 3-4 kertaa viikossa harjoittelevien valmennusmaksu (koko kevät) on 300 €
 • Kevään ensimmäisen kurssijakson päätyttyä mukaan tulevilta uimareilta veloitetaan puolet kausimaksusta.
 • Tekniikkarallikurssilla olevilta peritään lisämaksu 30 €/kurssijakso kurssihinnan lisäksi

Jäsenmaksu
Jokainen seuran uimari on seuran jäsen. Jäsenmaksu 20 € laskutetaan kalenterivuosittain kevään ensimmäisen valmennusmaksun yhteydessä. Jäsenmaksua ei peritä kalenterivuoden aikana kursseilta siirtyviltä tai kurssilla nyt mukana olevilta uimareilta (jäsenmaksu on valmiiksi jyvitetty kurssimaksuihin).

Blue Card -lisenssi
Blue Card on Uimaliiton lisenssi kilpauimareille. Lisenssin hinta on 63 € ja se sisältää kilpailuoikeuden Suomen Uimaliiton alaisissa kilpailuissa sekä uintiharrastuksen kattavan vakuutuksen. Blue Card -lisenssi lunastetaan Uimaliiton lisenssikaupasta, lisätietoa ja lunastusohjeet: https://www.uimaliitto.fi/info/blue-card-lisenssi/

Lunastettua Blue Cardia vastaan Vantaan kaupunki tarjoaa uimareille uimahallin sisäänpääsyn harjoitusvuoroille. Lue lisää kohdasta Ratavuorokortti. Ennen ratavuoron hankkimista, on harjoitusvuorolle tultaessa maksettava uimahallin sisäänpääsymaksu.
 

Ilmoittautuminen

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.