Lasten ja nuorten harrastustoiminnan rajoitukset säilyvät ennallaan 31.3.2021 saakka

22.2.2021

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan 18.2.2021, että alueella voimassa olevia rajoituksia ja suosituksia jatketaan pääsääntöisesti maaliskuun 2021 loppuun, ja että alueella valmistaudutaan ottamaan käyttöön uuden tartuntatautilain mahdollistamiatoimivaltuuksia.

Harjoitustoiminnan rajoitukset jatkuvat kuten helmikuussa. Lasten ja nuorten valmennusryhmien toiminta säilyy ennallaan. Kurssitoimintaa jatketaan ja kevätkauden ensimmäiset lasten ja nuorten SiWa-Sammakon uimakurssit pääsevät käynnistymään maaliskuun alussa. Vesiliikuntaryhmiä, aikuisten valmennusryhmiä ja kursseja ei edelleenkään päästä aloittamaan.


29.1.2021

Alle 20-vuotiaiden ohjattu toiminta jatkuu maanantaista 1.2.2021 alkaen

Vantaan kaupunki on tarkentanut ohjeistuksiaan seuroille toiminnan käynnistämiseksi.

Simmis Wandan valmennusryhmien toiminta jatkuu lähes ennallaan maanantaista 2.1.2021 alkaen. Valmennusryhmien harjoitusajat tulevat myClubiin viimeistään maanantain aikana ja lisäohjeistuksia ryhmille ja valmentajille laaditaan viikonlopun aikana ja toimitetaan kaikille asianosaisille viimeistään maanantaina.

Kurssitoiminnan käynnistämismahdollisuuksia tarkastellaa alkuviikosta. Kursseille ilmoittautuneille tiedotetaan erikseen päätöksistä ensi viikon aikana.


27.1.2021

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on jälleen kokoontunut.

Videotallenne keskiviikon 27.1.2021 tiedotustilaisuudesta

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit linjasivat, että niiden hallinnoimissa tiloissa voidaan toteuttaa 1.2.2021 alkaen alle 20-vuotiaiden harrastustoimintaa rajatusti ja erityisiä turvallisuusohjeita noudattaen.

Harrastustoiminnalla tarkoitetaan yksilöohjauksena tai ryhmässä toteutettua, toistuvaa ohjattua toimintaa. 

Vantaan kaupunki tiedottaa vantaalaisia seuroja aiheesta tarkemmin perjantaina 29.1.2021 järjestettävässä seurafoorumissa, jonka jälkeen voimme tarkemmin tiedottaa, millä laajuudella ja millaisin rajoittein seuratoimintaa päästään uimahalleissa jatkamaan.