ALTAALLE.COM ja Simmis Wanda aloittivat yhteistyön

23.10.2019

Simmis Wanda ry ja ALTAALLE.com ovat solmineet varusteyhteistyösopimuksen. 

Uusi sopimus tarjoaa Simmis Wandan jäsenille sopimusalennuksen ALTAALLE.com:in verkkokaupassa sekä myymälöissä. Myöhemmässä vaiheessa Simmis Wandan seuravarusteet tulevat myyntiin ALTAALLE.com:in verkkokauppaan omana seuramallistona.

Yhteistyö alkaa jäsenalennusten osalta heti. Seuraavassa vaiheessa Simmis Wandan hallituksen valitsema työryhmä suunnittelee yhteistyössä ALTAALLE.com:in asiantuntijoiden kanssa seuralle uuden seurailmeen ja varustemalliston. Seurailmeen ja malliston suunnittelussa huomioidaan seuran valmennukselliset tavoitteet, varusteiden saatavuus pitkällä tähtäimellä sekä sopivuus uintiurheiluun.

Vuosi 2020 on seuran toiminnan 25v-juhlavuosi, joka tulee näkymään seuran toiminnassa ja tapahtumissa. Seurailmeen uudistus on yksi osa juhlavuoden tapahtumia - uusi ilme ja seuramallisto esitellään jäsenistölle kevään 2020 aikana ja otetaan käyttöön syyskauden 2020 aluksi.

Lisätietoja:
Simmis Wanda ry, Taru Koivu, toiminnanjohtaja, taru@simmiswanda.fi tai 045 129 3153
ALTAALLE.com, Sami Kiiski, hallituksen puheenjohtaja, sami.kiiski@unidors.fi tai 020 144 2790

Yhteystiedot (tilaukset yms.):
Lauttasaaren myymälä, info@altaalle.com, 020 144 2970

ALTAALLE.com on Suomen johtava uima-asuja ja varusteita tarjoava myyntiketju, joka kokoaa saman katon alle kaikki maailman suurimmat vesiliikunnan tuotemerkit (Arena, Speedo, TYR, Finis) Verkkokaupan lisäksi ALTAALLE.com:in myymälät palvelevat Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa ja Lauttasaaressa, osoitteessa Kiviaidankatu 2H. ALTAALLE.com brändin omistaa Unidors Oy.

Simmis Wanda ry on Tähtiseura-tunnuksella varustettu vantaalainen uimaseura, jonka kotihalleina toimivat Tikkurilan, Hakunilan ja Korson uimahallit. Seuran valmennusryhmissä harjoittelee yli 270 lisenssiuimaria ja kurssitoiminnassa on mukana vuosittain lähes 2000 lasta ja aikuista. Seura tekee tiivistä yhteistyötä kurssitoiminnassa ja vesiliikunnassa Vantaan kaupungin ja Sporttia kaikille ry:n kanssa ja edistää omalta osaltaan uintiurheilun tunnettuutta ja uimataitoa toiminta-alueellaan.