Kesäkurssit 2020 myynnissä!

27.5.2020

Tervetuloa SiWa-Sammakon ensimmäisille kesäkursseille!

Poikkeukselliset ajat synnyttävät edellytyksiä ja tarpeita myös poikkeuksellisille keinoille – siksi SiWa-Sammakkokin jättää kesäloman väliin ja tarjoaa yhden kurssijakson verran lasten/nuorten kursseja Tikkurilassa kesä-heinäkuussa. Koronapandemia on edelleen läsnä arjessamme ja siksi olemmekin laatineet uusia toimintatapoja ja ohjeistuksia, jotta varmistamme sekä ohjaajiemme että asiakkaidemme turvallisuuden.

Kesäkursseja järjestetään lauantai- ja sunnuntai-iltaisin aikavälillä 6.6.-25.7.2020 (ei 20.-21.6. / 4.-5.7. / 11.-12.7.). Ilmoittaudu mukaan!

Huomioitavaa kesäkursseilla:

  • Toimintaan saa osallistua vain täysin terveenä! Tämä ehdoton sääntö koskee sekä henkilökuntaa että kurssilaisia ja saattajia. Ohjaajilla on oikeus tarvittaessa evätä osallistumisoikeus, mikäli hän havaitsee osallistujalla sairauden oireita.
  • Kaikki kurssit alkavat nimenhuudolla hallin ulko-ovella kurssin ilmoitettuna alkamisajankohtana.
  • Uimakouluryhmät kulkevat ohjaajien kanssa puku- ja pesutilojen läpi sekä altaalle mennessä että ulos tultaessa. Ohjaajat varmistavat, että muihin ryhmiin pidetään riittävä etäisyys.
  • Vesiralliryhmät kulkevat ohjaajien tai erillisten saattajien kanssa puku- ja pesutilojen läpi sekä altaalle mennessä että ulos tultaessa. Ohjaajat/saattajat varmistavat, että muihin ryhmiin pidetään riittävä etäisyys.
  • Tekniikkakurssilaiset kulkevat nimenhuudon jälkeen pääosin omatoimisesti altaalle ja kurssikerran jälkeen pois hallista. Hallissa olevat ohjaajat, saattajat ja muut seuran edustajat huolehtivat puku- ja pesutiloissa riittävien etäisyyksien säilymisestä muihin ryhmiin.
  • Seuran edustajat huolehtivat kurssi-iltojen aikana opetusvälineiden ja kosketuspintojen säännöllisestä puhdistuksesta.
  • Ohjaajat huolehtivat omasta ja kurssilaisten hyvästä käsihygieniasta ja suunnittelevat kurssiohjelman siten, että turhia lähikontakteja voidaan välttää.