Kesän uimakoulut ja uintileirit myynnissä nyt!

17.4.2015

Tänä kesänä SiWa-Sammakko järjestää uudenlaisia SiWa-ROKKAA uintikursseja ja kesäleirejä - ilmoittautumiset auki nyt, varaathan paikkasi ajoissa! Myös Vantaan uimakouluissa uusia kursseja kesäksi!

SiWa-ROKKAA Hakunilassa viikoilla 23 ja 24 sekä Tikkurilassa viikolla 31!


SiWa-ROKKAA on aivan uudenlainen lapsille ja nuorille suunnattu uintikurssi. Kurssin päätavoitteena on lisätä vesitaitavuutta - mitä kaikkea hauskaa vedessä voikaan keksiä, kun on taitoa leikkiä turvallisesti! Kurssin sisältöön kuuluu oleellisena osana vesiturvallisuus ja pelastautuminen/pelastaminen. Harjoittelemme eri uintitekniikoiden lisäksi erilaisia rannalla ja veneillessä vastaan tulevia tilanteita. Opimme pelastamaan kaverin ja ennen kaikkea itsemme veden varasta - unohtamatta sitä, että vesi on oikeasti hauska elementti, jossa voi kehitellä kaikenlaista mukavaa leikkiä, temppuratoja ja vaikka mitä muuta. Mikä sen mukavampaa kuin kesäinen päivä rannalla kun tiedät, että osaat toimia turvallisesti!

SiWa-ROKKAA kesäleirillä pääset uintikurssin päätteeksi viettämään kesäpäivää mukavassa seurassa ammattitaitoisten ohjaajien valvonnassa. Ulkoiluosuudessa jumpataan, pelataan pallopelejä, leikitään erilaisia ulkoleikkejä ja tehdän kaikkea muuutakin kivaa ja liikunnallista. Tulethan sinäkin mukaan!

Lisätietoja SiWa-ROKKAA uintikursseista ja leireistä sekä ilmoittautumiset täältä!

Huomaathan myös, että kesäkaudelle on tullut myös uusia viikkouimakouluja sekä Hakunilaan että Tikkurilaan (Vantaan uimakoulut) - katso lisää.