SiWan ilme uudistuu - vaikuta!

20.4.2020

Simmis Wandan 25. juhlavuoden kunniaksi olemme saattaneet alulle SiWa -logon uudistustyön. Suunnittelutyö käynnistettiin yhteistyössä graafikko Aki Ala-Kokon kanssa vuonna 2019. Logovaihtoehdoista on kolme valittu jatkoon, joista SINÄ jäsenemme saat olla valitsemassa voittajan. Äänestys tapahtuu MyClubissa alla olevien ohjeiden mukaisesti. Äänestys on auki aina sunnuntaihin 3.5.2020 saakka ja tulos julkaistaan viikolla 19.


Syyskausi aloitetaan uudella ilmeellä ja starttipaketin tuotteet ovat ensimmäiset, missä uusi logo tulee näkyviin. Syksyn starttipakettiin sisältyvä laadukas musta Arena Teamline -seurapaita on osa uutta varustemallistoa, joka tulee kokonaisuudessaan valikoimiin viimeistään syyskauden alkupuolella. Seuravaatemallisto on luotu yhdessä Altaalle.com:in kanssa, joka on seuran virallinen yhteistyökumppani uintivarusteissa

Näin äänestät:

Klikkaa itsesi äänestystapahtumaan - ilmoittaudu ja valitse listalta haluamasi logon numero. Äänioikeus on valmennusryhmien uimareilla ja muilla jäsenmaksun maksaneilla varsinaisilla jäsenillä sekä seuran aktiivisilla vapaaehtoisilla. Äänestäminen vaatii myClubiin kirjautumisen ja jokainen voi äänestää vain kerran.

Äänestys on avoinna 3.5.2020 saakka ja tulos julkaistaan viikolla 19.

Numeroidut logovaihtoehdot näet alla ja ne löytyvät myös äänestystapahtumasta liitetiedostoina.