KUTSU: Sääntömääräinen syyskokous

18.11.2020

Simmis Wanda ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään tiistaina 15.12.2020 klo 18:30 alkaen.

Kokouksen fyysinen pitopaikka on seuran toimisto, Malminiityntie 16 C / toimitila, 01350 Vantaa (rajoitettu osallistujamäärä!).

HUOM! Suositamme kaikille etä-osallistumista. Paikanpäällä kokouksessa osallistujamäärä rajoitetaan 10 henkilöön. Poikkeusjärjestelyistä johtuen edellytämme kaikilta kokoukseen osallistujilta ennakkoilmoittautumista ma 7.12.2020 mennessä - näin varmistamme jokaiselle etäosallistujalle kokous- ja äänestyslinkit sekä voimme varmistua, ettei paikanpäälle ole tulossa osallistujia rajoituksia suurempaa määrää.

Kokouksen läsnäolijoiksi kirjataan paikan päällä olevat osallistujat sekä etäkokoukseen liittyneet. Osallistujan jäsenyys tarkistetaan ilmoittautumisessa annetun nimen perusteella. Äänestysohjeet saat kokouksessa. Kaikille ilmoittautuneille toimitetaan etäosallistumislinkit.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Esityslistan löydät alla olevasta tiedostosta ja muut kokousmateriaalit julkaistaan myClubissa jäsenille ennen kokousta.

Ilmoittaudu syyskokoukseen tällä lomakkeella viimeistään ma 7.12.2020!

Aika:tiistai 15.12.2020 klo 18:30 alkaen
Paikka:Simmis Wanda ry:n toimisto, Malminiityntie 16 C/toimitila (alustava)
TAI Microsoft Teams-etäyhteys
Osallistun kokoukseen *

Seuraavaksi voit halutessasi luoda itsellesi käyttäjätunnuksen (Voter ID) ja salasanan (Voter Key) etä-äänestyksiä varten. Molemmat voivat olla 4-8 merkkiä pitkiä ja sisältää kirjaimia ja numeroita. Jos jätät nämä kentät tyhjäksi, tulee tunnus ja salasana automaattisesti järjestelmästä.

Huom! 
ID ja salasana vahvistetaan jäsenyyden ja iän tarkistuksen jälkeen - jos et ole äänioikeutettu, myös itse antamasi tunnus ja salasana poistetaan. Äänioikeutettuja ovat jäsenmaksun maksaneet 15 vuotta täyttäneet varsinaiset jäsenet sekä ainaisjäsenet. 

Jos et ole varma jäsenyytesi tilasta, voit tarkistaa sen toiminnanjohtajalta (taru@simmiswanda.fi)