Toiminnan rajoitukset jatkuvat huhtikuussa, tarkennuksia kurssitoimintaan

1.4.2021

Tarkennuksia kurssitoimintaan

Päivitetty 7.4.2021


Ison altaan kurssit jatkuvat suunnitellusti

Ison altaan kurssitoimintaa 2008 syntyneille ja sitä nuoremmille jatkuu ennallaan huhtikuun puolivälissä. Kuten aiemmissa kurssikuvauksissa on kerrottu, ei pääsiäisenä eikä sen jälkeisenä viikonloppuna järjestetä kursseja, mutta 17.-18.4.2021 alkaen jatketan kursseja normaalisti.


Opetusaltaan kurssit edelleen tauolla

Opetusaltaan kurssit ovat toistaiseksi edelleen tauolla.

Vantaan uimakoulut (yhteistyökurssit) jatkuvat näillä näkymin toukokuussa. Ilmoittautuneille viestitään erikseen tarkemmat aikataulut.

SiWa-Sammakon uimakoulujen aloitus siirtyy myös eteenpäin toukokuulle. Tiedotamme kursseille ilmoittautuneille tarkemman aikataulun heti sen selvittyä (huhtikuun aikana). 

29.3.2021 Toiminnan rajoitukset jatkuvat huhtikuussa

Koronakoordinaatioryhmä on linjannut kokouksessaan 24.3.2021, että voimassa olevia rajoituksia jatketaan huhtikuun loppuun asti.  Valmennustoiminta jatkuu ennallaan, samoin käynnissä olevat kurssit.

Oetusaltaan kurssien osalta odotamme vielä tarkennuksia ja ilmoitamme kursseille ilmoittautuneille pääsiäiseen mennessä, päästäänkö kursseja aloittamaan vai ei.

Lisätietoja Vantaan kaupungin sivuilta.

26.2.2021 Toiminnan rajoitukset kiristyvät maaliskuussa

Yli 12-vuotiaiden harrastustoiminta keskeytetään 1.3.2021 alkaen

Ohjattua harrastustoimintaa saa kaupungin hallinnoimissa tiloissa järjestää VAIN vuonna 2009 syntyneille ja sitä nuoremmille. Rajoitus koskee sekä sisätiloja että kaupungin hallinnoimia ulkoliikuntapaikkoja. Oheisharjoitukset ulkona lenkkeillen tai leikkien voivat jatkua 2m turvavälit huomioiden sekä etäharjoituksina.

Myös 2009 syntyneiden ja sitä nuorempien harrastustoiminnassa on huomioitava AVIn määräysten mukainen turvavälien toteutuminen kaikissa tilanteissa.  Kaikessa harjoittelussa on vältettävä lähikkontaktia (= fyysinen kontakti tai oleskelu kasvotusten tai samassa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä yli 15 min ajan). 

Simmis Wandan valmennusryhmistä allastreenejä jatkavat kriteerit täyttävien uimareiden osalta rolloryhmät, intro-ryhmä sekä harrastestartti. Näissäkään ryhmissä 2008 syntyneillä ja vanhemmilla ei ole lupaa osallistua uintiharjoituksiin maaliskuun aikana.


Kurssitoiminta

Kurssitoiminta jatkuu ison altaan kurssien osalta 2009 syntyneille ja nuoremmille. Toisin sanoen SiWa-Sammakon uimakurssien vesirallit ja tekniikkakurssit alkavat suunnitellusti 6. ja 7.3.2021 siten, että ilmoittautuneiden syntymäaika varmistetaan ja kaikkien 2008 syntyneiden ja sitä vanhempien ilmoittautumiset perutaan.

Opetusaltaan kurssit (uimakoulut) perutaan1.3.2021 alkaen.

Kursseille ilmoittautunelle tulee lisätietoa sähköpostitse viikon 9 alkupuolella.


Ammattiurheilun tilojen käyttö maaliskuussa

Kaupungin tilojen käyttö on sallittua vain kansallisen lajiliiton valintarjärjestelmän kautta kansainvälisiin arvokilpailuihin valmistautuville urheilijoille. Nämä urheilijat nimeää kansallinen lajiliitto ja näistä urheilijoista Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia yhdessä Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön kanssa antaa lausunnon. Aiemmin poikkeusluvan saaneiden urheilijoiden on haettava poikkeuslupalausuntoa uudelleen kiristyneiden kriteerien mukaisesti.