Tule rakentamaan seuran tulevaisuutta!

17.10.2019

Millaisessa SiWassa sinä haluat toimia 2020-luvulla?

Etsimme seuralle uusia innovatiivisia tulevaisuuden rakentajia – nyt on mainio hetki keskustelulle siitä, millaista seuraa jäsenistö tarvitsee. Seuran syyskokous valitsee ensi vuodelle puheenjohtajan ja erovuoroisten tilalle hallituksen jäseniä ja varajäseniä. Hallitustyöskentelyssä pääset toiminnan kehittämisen keskiöön varmistamaan, että seura kulkee kohti oikeita tavoitteita.

Oletko sinä tulevaisuuden tekijä tai tunnetko sellaisen?

Ilmianna itsesi tai pyydä tuntemaasi hyvää tyyppiä asettautumaan ehdolle tuleviin hallitusvalintoihin. Esittelyn itsestäsi voit toimittaa täältä löytyvän kyselyn kautta. Määräaikaan (28.11.2019) mennessä tulleet esittelyt julkaistaan syyskokousmateriaaleissa viikkoa ennen kokousta.

Sinun käsissäsi on seuran tulevaisuus!

Vain osallistumalla voit vaikuttaa! Syyskokous järjestetään Tikkurilan lukiolla maanantaina 9.12.2019 klo 18:30 alkaen – laitathan vaikuttamisen ajankohdan jo nyt kalenteriisi! 

Tarkemman kokouskutsun ja asialistan saat lähempänä ajankohtaa (viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta) – kokouksen materiaalit (toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020 sekä ehdokasesittelyt) julkaistaan virallisen kutsun yhteydessä myClubissa viikkoa ennen kokousta.