SiWa Aktia Viestit 9.10.2021

Tervetuloa kisaamaan SiWa Aktia Viesteihin lauantaina 9.10.2021 Hakunilan Uimahalliin.

Kilpailut käydään ilman yleisöä, valmentaja-akkreditoinnit pyydetään ilmoittautuneilta seuroilta viimeistään perjantaina 8.10.2021

Tuomarikortilliset huoltajat ovat tervetulleita toimitsijatehtäviin!

Kilpailutiedostot

Kilpailutiedostot julkaistaan tässä sekä LiveTiming-palvelussa sitä mukaa kun ne valmistuvat

Varusteet uintiin tarjoaa Altaalle.com

Tervetuloa kilpailemaan Vantaalle, Hakunilan uimahalliin!

Kilpailukanslia päivystää uimahallin kahviossa klo 9:30 alkaen.

Pukukaappien avaimet/kaappikkortit ovat noudettavissa uimaseuroittain kilpailukansliasta. Avaimet/kaappikortit palautetaan kilpailukansliaan kisojen päätteeksi ja kuitataan palautetuksi. Kadonneista avaimista halli veloittaa 20 €/avain.

Peruutukset tehtävä viimeistään 1 h ennen jakson alkua sähköisesti tai kilpailukansliaan.

Jälki-ilmoittautumiset Tempukseen viimeistään pe 8.10.2021 klo 18:00 tai kisakansliaan 1h ennen kilpailun alkua. Jälki-ilmoittautumisista peritään 3-kertainen starttimaksu.

Osallistujalistat ovat näkyvissä ennakkoon LiveTiming-palvelussa ja kilpailukansliassa. Lähtölistat päivitetään LiveTiming-palveluun peruutusten ja jälki-ilmoittautumisten jälkeen. 

Verryttelyaika alkaa klo 10:00 ja päättyy 10 min ennen kilpailujakson alkua. Opetusallas toimii verryttelyaltaana kilpailujen aikana.

Kilpailuissa käytämme ylilähtöjä. Uimarit odottavat altaassa seuraavan erän starttia, myös selkäuinnissa. Kuumat erät marssitetaan musiikin tahdissa lähtöpäätyyn, eikä ylilähtöjä käytetä.

Palkintojen jaot järjestetään aikatauluun merkityissä väleissä. Huom! Masters-lajeissa palkinnot jaetaan lajikohtaisesti, ei ikäsarjoittain.

Kilpailujen aikataulu on viitteellinen!

Uimahallin kahvio on toistaiseksi suljettu!

Huomioithan, että pysäköinti sallittu vain merkityillä paikoilla. Hallin oven edustalla pysäköinti kielletty. Lisää pysäköintitilaa löytyy urheilupuiston P-paikalta Sotungintien puolelta.