SiWa Viestit 2024

Tervetuloa kisaamaan Hakunilaan 12.10.2024.

 

Kilpailukanslia päivystää uimahallin aulassa klo 9:30 alkaen. Kilpailujen käynnistyttyä kanslia siirtyy uimahallin neuvottelutilaan kahvion viereen.

Pukukaappien kaappikortit noudettavissa uimaseuroittain kilpailukansliasta. Kortit palautetaan kilpailukansliaan kisojen päätteeksi seuroittain ja kuitataan palautetuksi. Kadonneista avaimista/korteista veloitetaan 20 €/kpl.

Sähköiset peruutukset (tai peruutukset kilpailukansliaan) viimeistään 1 h ennen jakson alkua.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista Tempuksessa torstaihin 10.10.2024  saakka ja sen jälkeen kilpailukansliassa viimeistään tuntia ennen kilpailun alkua. Jälki-ilmoittautumisista peritään kolminkertainen starttimaksu.

Lähtölistat tulostetaan vasta peruutusajan umpeuduttua ja julkaistaan SWIMIFY -palvelussa. Lähtölistat ovat nähtävillä myös uimahallin seinällä sekä kilpailukansliassa.

Verryttelyaika alkaa klo 10:00 ja päättyy 10 min ennen kilpailujakson alkua. Opetusallas toimii verryttelyaltaana kilpailujen aikana.

Kilpailuissa käytämme ylilähtöjä. Uimarit odottavat altaassa seuraavan erän starttia, myös selkäuinnissa.

Palkinnot voi noutaa kilpailukansliasta tulosten vahvistuttua. HUOM! Masters-lajeissa jaetaan palkinnot lajikohtaisesti, ei ikäsarjoittain.

Kilpailujen aikataulu on viitteellinen!

Altaalle.com varustemyynti uimahallin aulassa kisapäivänä.

Löytötavaroita voi kisojen aikana kysellä kilpailukansliasta. Kilpailujen jälkeen tiedustelut sähköpostitse kilpailut@simmiswanda.fi. Löytötavaroita säilytetään 2 viikkoa kisojen jälkeen.


 

Simmis Wanda toivottaa kaikille uimareille 
rehtiä kisahenkeä ja iloista kilpailumieltä!

 

Huomioithan, että pysäköinti on sallittu vain merkityillä paikoilla ja uimahallin paikoitusalueella on kolmen tunnin pysäköintirajoitus. Hallin oven edustalla pysäköinti kielletty. Lisää pysäköintitilaa (ilman aikarajaa) löytyy urheilupuiston P-paikalta Sotungintien puolelta.