Vantaa Junior Meet 2024

Perinteinen Vantaa Junior Meet täyttää jälleen Tikkurilan uimahallin kisatunnelmalla ja nuorilla uimareilla maaliskuun alussa 2.-3.3.2024. Tule aistimaan kisatunnelmaa ja osallistumaan yhteen Suomen suurimmista junioriurheilutapahtumista. 

Kilpailutiedostot

Ruokailut ja majoitukset

Alta löydät uimahallin vieressä sijaitsevan Hotel Tikkurilan tarjoukset sekä majoituksista että ruokailuista kilpailujen ajaksi. Huomaathan, että ruokailutarjous on voimassa vain ennakkotilauksesta. Tilaukset viimeistään sunnuntaina 25.2.2024!

Kilpailuohjeita


TURVALLISUUS JA SIISTEYS (uimarit, valmentajat, toimitsijat ja yleisö)

Tulethan paikalle vain terveenä. Mikäli sinulla on yskää, kurkkukipua, nuhaa, kuumetta tai vatsavaivoja et voi osallistua etkä tulla hallille.

Allasalueelle ei saa mennä ulkojalkineissa. Roskat ja tyhjät juomapullot laitetaan niille tarkoitettuihin keräilyastioihin. Varmistathan, että roskia ei jää katsomoon, allasalueelle ja pukuhuonetiloihin.

Hallin katsomon ylätasanteella, akrobaanalla, oleville matoille meneminen on ehdottomasti kielletty. Valmentajat/huoltajat, olkaa hyvä ja informoikaa seuranne uimareita sekä kannustusjoukkoja!

Katsomon portaat ovat erittäin liukkaat kastuessaan. Varoitattehan uimareita liukkaista portaista ja muistutatte, että hallissa juokseminen on kielletty.

KILPAILUKANSLIA

Kilpailukanslia on uimahallin neuvotteluhuoneessa, aulassa kassaa vastapäätä. Kilpailukanslia on avoinna molempina kilpailupäivinä klo 8:00 alkaen aina iltajakson loppuun asti.

Pukukaappien avaimet ovat noudettavissa uimaseuroittain uimahallin aulasta/kilpailukansliasta. Avaimia on rajoitetusti, 2 uimaria jakaa kaapin. Säilyttäkää seuralle jaetut avaimet tallessa koko kisaviikonlopun ajan. Avaimet jätetään kisojen päätteeksi pukukaapin oveen ja kaappikortit palautetaan kilpailukansliaan seuroittain. Kadonneista avaimista halli veloittaa 20 €/avain.

Ensiapupiste sijaitsee kilpailukansliassa.

Altaalle.com -varustemyynti uimahallin aulassa kisojen ajan!

Löytötavaroita voi kilpailujen aikana tiedustella kilpailukansliasta. Kilpailujen jälkeen tiedustelut osoitteesta kilpailut@simmiswanda.fi. Säilytämme löytötavaroita 14 päivää kilpailuiden päättymisestä.


PERUUTUKSET, JÄLKI-ILMOITTAUTUMISET, LÄHTÖLISTAT

Peruutukset on tehtävä viimeistään 1h ennen kunkin kilpailujakson alkua sähköisesti. Sähköisen peruutuksen ohjeet ja tunnukset toimitetaan seuroille ennakkoon, mikäli seuran yhteystiedot ovat Tempuksessa ajan tasalla. Peruutusohjeet löytyvät myös seurakuorista.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista Tempuksessa torstaihin 29.2.2024 saakka tai kilpailukansliaan viimeistään tuntia ennen ensimmäisen kilpailujakson alkua. Jälki-ilmoittautumisista peritään kolminkertainen starttimaksu.

Lähtölistat ovat nähtävissä Live Timingissa ja hallin seinällä viimeistään 30 min ennen kunkin kilpailujakson alkua.


VERRYTTELY

Verryttelyaika alkaa 1h ennen ja päättyy 10 min ennen kunkin kilpailujakson alkua. Kilpailualtaassa ei saa käyttää räpylöitä, pullareita tai lautoja verryttelyn aikana. 

Verryttelyn aikana rata 1 on varattu starteille molemmista päädyistä, eli uinti sallittu vain keskiportaille saakka.

Opetusallas toimii verryttelyaltaana kisojen aikana. Hyppyaltaaseen ei saa mennä kilpailujen ollessa käynnissä.


KOKOONTUMINEN JA KILPAILU

Kokoontumiseen / keräilyyn kulku tapahtuu katsomon takakäytävää pitkin (inva-hissin vierestä portaiden alapäästä). Varsinainen keräily on hallin itäpäädyssä (starttipäädyssä) katsomon takana. Kokoontumisessa on oltava vähintään 3 erää tai 15 min ennen omaa starttia.

Kilpailuissa käytämme ylilähtöjä 100m ja sitä pidemmillä matkoilla. Uimarit odottavat altaassa seuraavan erän starttia, myös selkäuinnissa. 50m lajeissa uimarit nousevat välittömästi altaasta ylös. Altaasta noustaan vain sivuilla olevista rappusista, ei altaan päädystä! Kuumat erät marssitetaan musiikin tahdissa lähtöpäätyyn, eikä ylilähtöjä käytetä.

Erillistä palkintojenjakoa ei järjestetä. Palkinnot noudetaan kilpailukanslian yhteydessä olevalta palkintojenjakopisteeltä tulosten vahvistuttua.

Kilpailujen aikataulu on viitteellinen - seuraathan kisan etenemistä!

Simmis Wanda toivottaa reilua kisahenkeä ja iloista kilpailumieltä!