Vantaa Meet 2023

Tervetuloa kisaamaan Hakunilaan 13.5.2023

Tältä sivulta löydät kisakutsun ja lähempänä ajankohtaa muita kisaohjeita

Kilpailutiedostot

Uusi SWIMIFY käytössä ⬆⬆⬆
Kuvaa klikkaamalla pääset reaaliaikaiseen seurantaan.

Kisatiedostot ja live-seuranta löytyvät toki edelleen myös vanhassa LiveTimingissa ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kilpailukanslia päivystää uimahallin aulassa klo 8:30-10:00. Kilpailujen käynnistyttyä kanslia siirtyy uimahallin neuvottelutilaan kahvion viereen.

Pukukaappien kaappikortit noudettavissa uimaseuroittain kilpailukansliasta. Kortit palautetaan kilpailukansliaan kisojen päätteeksi seuroittain ja kuitataan palautetuksi. Kadonneista avaimista/korteista veloitetaan 20 €/kpl.

Sähköiset peruutukset (tai peruutukset kilpailukansliaan) viimeistään 1 h ennen jakson alkua.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista Tempuksessa torstaihin 11.5.2023  saakka ja sen jälkeen kilpailukansliassa tuntia ennen kilpailun alkua, mikäli erissä on tilaa. Jälki-ilmoittautumisen starttimaksu on kolminkertainen.

Lähtölistat tulostetaan vasta peruutusajan umpeuduttua ja julkaistaan Live Timing -palvelussa. Lähtölistat ovat nähtävillä myös uimahallin seinällä sekä kilpailukansliassa.

Verryttelyaika alkaa klo 9:00 ja päättyy 10 min ennen kilpailujakson alkua. Opetusallas toimii verryttelyaltaana kilpailujen aikana.

Kilpailuissa käytämme ylilähtöjä. Uimarit odottavat altaassa seuraavan erän starttia, myös selkäuinnissa.

Palkinnot voi noutaa kilpailukansliasta tulosten vahvistuttua. HUOM! Masters-lajeissa jaetaan palkinnot lajikohtaisesti, ei ikäsarjoittain.

Kilpailujen aikataulu on viitteellinen!

Altaalle.com varustemyynti uimahallin aulassa kisapäivänä.

Löytötavaroita voi kisojen aikana kysellä kilpailukansliasta. Kilpailujen jälkeen tiedustelut sähköpostitse kilpailut@simmiswanda.fi. Löytötavaroita säilytetään 2 viikkoa kisojen jälkeen.

Simmis Wanda toivottaa kaikille uimareille 
rehtiä kisahenkeä ja iloista kilpailumieltä!


Huomioithan, että pysäköinti sallittu vain merkityillä paikoilla ja uimahallin paikoitusalueella on kolmen tunnin pysäköintirajoitus. Hallin oven edustalla pysäköinti kielletty. Lisää pysäköintitilaa (ilman aikarajaa) löytyy urheilupuiston P-paikalta Sotungintien puolelta.