Vantaa Meet 2024

Tervetuloa kisaamaan Hakunilaan 11.5.2024

Tältä sivulta löydät kisakutsun ja lähempänä ajankohtaa muita kisaohjeita

Kilpailukanslia päivystää uimahallin aulassa klo 8:30-10:00. Kilpailujen käynnistyttyä kanslia siirtyy uimahallin neuvottelutilaan kahvion viereen.

Pukukaappien kaappikortit noudettavissa uimaseuroittain kilpailukansliasta. Kortit palautetaan kilpailukansliaan kisojen päätteeksi seuroittain ja kuitataan palautetuksi. Kadonneista avaimista/korteista veloitetaan 20 €/kpl.

Sähköiset peruutukset (tai peruutukset kilpailukansliaan) viimeistään 1 h ennen jakson alkua.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista Tempuksessa torstaihin 9.5.2024  saakka ja sen jälkeen kilpailukansliassa tuntia ennen kilpailun alkua, mikäli erissä on tilaa. Jälki-ilmoittautumisen starttimaksu on kolminkertainen.

Lähtölistat tulostetaan vasta peruutusajan umpeuduttua ja julkaistaan Live Timing -palvelussa. Lähtölistat ovat nähtävillä myös uimahallin seinällä sekä kilpailukansliassa.

Verryttelyaika alkaa klo 9:00 ja päättyy 10 min ennen kilpailujakson alkua. Opetusallas toimii verryttelyaltaana kilpailujen aikana. . Race pace rata on rata 7 ja startit radalla 8 ja 1 selkäuinnin lähtöteline rata 1.

Kilpailuissa käytämme ylilähtöjä. Uimarit odottavat altaassa seuraavan erän starttia, myös selkäuinnissa. Kilpailun aikana lähtöpäädyssä ei ole vesiämpäreitä. Uimareita pyydetään käyttämään esim. omaa juomapulloa uima-asun kasteluun. Käynnissä olevan erän aikana altaan päädyn yli ei saa ottaa vettä.

KERÄILY sijaitsee terapia-altaan luona. Uimareita pyydetään välttämään tarpeetonta oleskelua ja ruuhkaa terapia-altaan luona. Valmentajia pyydetään ohjeistamaan nuorempia uimareita. Uinnin jälkeen poistutaan altaan katsomon puoleista sivua pitkin.

 YLEISÖKATSOMO on kilpailun aikana avoinna yleisölle. Lasiesineiden vieminen katsomoon ja allasalueelle on kielletty loukkaantumisriskin vuoksi. Jokaista katsomossa vierailijaa pyydetään huolehtimaan katsomon siisteydestä ja laittamaan roskat roskiksiin. Ulkokengissä EI katsomon puolelle.

Palkinnot voi noutaa kilpailukansliasta tulosten vahvistuttua. HUOM! Masters-lajeissa jaetaan palkinnot lajikohtaisesti, ei ikäsarjoittain.

Kilpailujen aikataulu on viitteellinen!

Altaalle.com varustemyynti uimahallin aulassa kisapäivänä.

Löytötavaroita voi kisojen aikana kysellä kilpailukansliasta. Kilpailujen jälkeen tiedustelut sähköpostitse kilpailut@simmiswanda.fi. Löytötavaroita säilytetään 2 viikkoa kisojen jälkeen.

Simmis Wanda toivottaa kaikille uimareille 
rehtiä kisahenkeä ja iloista kilpailumieltä!


Huomioithan, että pysäköinti on sallittu vain merkityillä paikoilla ja uimahallin paikoitusalueella. Hallin oven edustalla pysäköinti kielletty, paitsi inva-luvalla merkityillä inva-paikoilla. Uimahallin parkkipaikalla ei ole pysäköintiajan valvontaa aikarajoitteisilla paikoilla kilpailun aikana. Lisää pysäköintitilaa löytyy urheilupuiston P-paikalta Sotungintien puolelta.

Varustemyynti paikalla kisojen ajan - tervetuloa ostoksille!