Vantaa Junior Meet 2020

Tervetuloa kisaamaan Tikkurilaan 29.2.-1.3.2020

Perinteinen Vantaa Junior Meet täyttää jälleen Tikkurilan uimahallin kisatunnelmalla ja nuorilla uimareilla viikon helmi-maaliskuun taitteessa 29.2.-1.3.2020. Tule aistimaan kisatunnelmaa ja osallistumaan yhteen Suomen suurimmista junioriurheilutapahtumista. 

Kilpailutiedostot

Kilpailuohjeita

Kilpailukanslia on uimahallin neuvotteluhuoneessa, aulassa kassaa vastapäätä. Kilpailukanslia on avoinna molempina kilpailupäivinä klo 8:00 alkaen aina iltajakson loppuun asti.

Pukukaappien avaimet ovat noudettavissa uimaseuroittain kilpailukansliasta. Avaimia on rajoitetusti, 2-3 uimaria jakaa kaapin. Avaimet palautetaan kilpailukansliaan kisojen päätteeksi ja kuitataan palautetuiksi. Kadonneista avaimista halli veloittaa 20 €/avain.

Peruutukset on tehtävä viimeistään 1h ennen kunkin kilpailujakson alkua joko sähköisesti tai kilpailukansiaan. Sähköisen peruutuksen ohjeet ja tunnukset toimitetaan seuroille ennakkoon, mikäli yhteystiedot ovat ajan tasalla, ja ne löytyvät myös seurakuorista.

Jälki-ilmoittautumiset ovat mahdollisia vain, jos erissä on tilaa. Jälki-ilmoittautumisista on ilmoitettava viimeistään tuntia ennen kilpailujakson alkua ja niistä peritään kolminkertainen starttimaksu.

Lähtölistat ovat nähtävissä Live Timingissa, hallin seinällä sekä kilpailukansliassa viimeistään 30 min ennen kunkin kilpailujakson alkua.

Verryttelyaika alkaa 1h ennen ja päättyy 10 min ennen kunkin kilpailujakson alkua. Opetusallas toimii verryttelyaltaana kisojen aikana. Hyppyaltaaseen ei saa mennä kilpailujen ollessa käynnissä.

Kokoontuminen / keräily on katsomon takana inva-hissin vieressä portaiden alapäässä. Kokoontumisessa on oltava vähintään 3 erää tai 15 min ennen omaa starttia.

Kilpailuissa käytämme ylilähtöjä 100m ja sitä pidemmillä matkoilla. Uimarit odottavat altaassa seuraavan erän starttia, myös selkäuinnissa. 50m lajeissa uimarit nousevat välittömästi altaasta ylös. Altaasta noustaan vain sivuilla olevista rappusista, ei altaan päädystä! Kuumat erät marssitetaan musiikin tahdissa lähtöpäätyyn, eikä ylilähtöjä käytetä.

Erillistä palkintojenjakoa ei järjestetä. Palkinnot noudetaan kilpailukansliasta.

Kilpailujen aikataulu on viitteellinen!

Hallin katsomon ylätasanteella, akrobaanalla, oleville matoille meneminen on ehdottomasti kielletty. Valmentajat/huoltajat, olkaa hyvä ja informoikaa seuranne uimareita sekä kannustusjoukkoja!

Katsomon portaat ovat erittäin liukkaat kastuessaan. Varoitattehan uimareita liukkaista portaista ja muistutatte, että hallissa juokseminen on kielletty.

Simmis Wanda toivottaa reilua kisahenkeä ja iloista kilpailumieltä!