Ohjeita ja peruutusehdot

Virheellinen lasku?
Mikäli saamasi lasku on mielestäsi aiheeton tai virheellinen, otathan yhteyttä ennen laskun eräpäivää kurssit@simmiswanda.fi 

Kursseille ilmoittautuminen

Kursseille ilmoittaudutaan kurssit-etusivun ilmoittautumislinkkien kautta (ilmoittautumislinkit ohjaavat myClub-jäsenpalveluun). Ilmoittautuminen on sitova.

Kurssimaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä tulostuvalla laskulla eräpäivään mennessä. Pidemmillä kursseilla kurssihinta laskutetaan erissä, jolloin ilmoittautumisen yhteydessä tulostuu vain ilmoittautumismaksu.


Kurssin peruminen

Kurssin voi peruuttaa ilman kuluja 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista peruutuslomakkeella, joka löytyy sivun ylälaidan Peruutukset-painikkeen takaa. Ennen peruutusta maksetun kurssimaksun voi hyödyntää esimerkiksi seuraavalle kurssille tai kurssimaksun voi pyytää palautettavaksi. Mahdollisia ilmoittautumismaksuja ei palauteta.

Alle 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista kurssin voi peruuttaa ilman kuluja lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa joko skannattuna osoitteeseen kurssit@simmiswanda.fi tai postilla osoitteeseen: Vanha Porvoontie 256 B 20, 01380 Vantaa. 

Muissa tapauksissa alle 14 vrk ennen kurssin alkamista veloitetaan peruutuskuluina 50% kurssin hinnasta. Ennen peruutusta maksetun kurssimaksun voi hyödyntää esimerkiksi seuraavalle kurssille tai kurssimaksun peruutuskulut ylittävän osan voi pyytää palautettavaksi.

Mikäli perutulle kurssipaikalle on jonoa tai jos peruutus tulee vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta, voidaan peruutuskulut jättää veloittamatta.

Yksittäisiä poissaoloja ei korvata. Pitkistä sairauspoissaoloista (yli 3 krt) korvataan lääkärintodistusta vastaan. Palautettavasta summasta peritään 10 € toimistomaksu. Lääkärintodistus tulee toimittaa joko skannattuna osoitteeseen kurssit@simmiswanda.fi tai postilla osoitteeseen: Vanha Porvoontie 256 B 20, 01380 Vantaa.

Mikäli palautuksen ehdot täyttyvät niin kurssimaksu tai sen osa palautetaan kuukauden kuluessa sähköpostin ja lääkärintodistuksen saapumisesta, yllä mainittujen ehtojen mukaisesti.


Mitä, jos ilmoittautuminen jää jonoon?

Jonotus toimii järjestysnumeron mukaan ja mahdollisten peruutusten tai lisäpaikkojen myötä paikkaa tarjotaan aina seuraavalle jonossa. Jonottaessasi et vielä maksa kurssimaksua. Lasku muodostuu siinä vaiheessa, kun sinulle tarjotaan paikkaa.

Mikäli et enää tässä vaiheessa voi vastaanottaa tarjottua paikkaa, voit perua sen vielä vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä veloituksetta. Ilmoitathan peruutuksen myös tässä tapauksessa peruutuskaavakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen kurssit@simmiswanda.fi.
Kurssin vaihtaminen

Jos olette ilmoittaneet lapsen väärälle kurssille, kurssin voi vaihtaa toiseen saman hintaiseen kurssiin veloituksetta, mikäli halutulla kurssilla on tilaa. Tutustukaa huolellisesti kurssien sisältöön ja vaatimuksiin. Kurssin vaihtamiseksi, ota yhteyttä kurssit@simmiswanda.fi
Maksutavat

Kurssimaksusta tulostuu lasku, jonka voi maksaa joko heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna tai myöhemmin viitemaksuna. Verkkomaksuvaihtoehdoista löytyy myös Collector Scan -luottovaihtoehto, joka tarjoaa laskulle pidemmän maksuajan tai osamaksumahdollisuuden.  Mahdolliset huomautukset laskuista on tehtävä eräpäivään mennessä. Maksumuistutukset ja mahdollisen perinnän hoitaa Visma Financial Solutions Oy tai Collector Bank maksutavasta riippuen.


Työnantajan tarjoamat liikuntaedut

Mikäli käytössäsi on työnantajan tarjoamia liikuntaetuja, voit maksaa niillä itsellesi tulevia palveluita (liikuntaetu on henkilökohtainen). Simmis Wanda hyväksyy maksuvälineinä ePassin, Smartumin ja Edenredin mobiilimaksut sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Jos käytät mobiilimaksua, lähetä maksusuorituksen jälkeen laskun numero sekä mobiilimaksun koodi tai kuittikopio sähköpostilla osoitteeseen kurssit@simmiswanda.fi

Jos sinulla on paperisia liikunta- ja kulttuuriseteleiä, sovithan toiminnanjohtajan kanssa erikseen tapaamisen maksua varten.

Liikuntaeduilla voit maksaa aikuisten uintikursseja, vesiliikunnan kausimaksuja, aikuisten valmennusryhmien valmennusmaksuja.Mitä mukaan kurssille?

Kursseille mukaan tarvitset uimapuvun, pyyhkeen ja laudeliinan saunaa varten. Uintikursseille (lasten ja aikuisten) suosittelemme myös uimalaseja. Huomioithan, että Vantaan uimahalleissa uimashortsit eivät ole sallittu uima-asu. Pitkät hiukset on hyvä laittaa kiinni tai uimalakin alle.

Pienten lasten kursseille varusteet on hyvä nimikoida, jotta ne löytävät tiensä oikeaan uintireppuun jokaisen kurssikerran päätteeksi. Talvikaudella uimakouluun tulevien lasten ulkovaatteet on hyvä riisua jo uimahallin aulassa ja jättää huoltajalle. Kaappien rajallisen koon vuoksi myös pyöräilykypärät ja muut isommat välineet on hyvä jättää huoltajan haltuun uimakoulun ajaksi.

Arvoesineitä (puhelimet, lompakot, avaimet) emme suosittele otettavaksi uimahallin pukutiloihin. Niitä varten löytyy uimahallien aulatiloista lukollisia säilytyslokeroita, jotka toimivat 1 euron pantilla.

Kurssin / kurssikerran peruuntuminen

Kurssin järjestäjästä (Simmis Wanda ry) johtumattomista, ennalta-arvaamattomista syistä (esim. veden likaantuminen) tapahtuva ohjaustunnin peruuntuminen pyritään korvaamaan uudella kurssikerralla, mikäli mahdollista.

Kurssin järjestäjästä (Simmis Wanda ry) johtuvasta syystä tapahtuva peruuntuminen korvataan aina joko uudella kurssikerralla tai kurssikerran rahallisena palautuksena.

Simmis Wanda pidättää itsellään oikeuden peruuttaa kurssin, jos osallistujia ei ole tarpeeksi kurssin pitämiseen. Edellämainituissa tapauksissa Simmis Wanda etsii korvaavan kurssin tarjonnastaan tai palauttaa kurssimaksun.