Ratavuorokortti

Simmis Wandan uimarit käyttävät harjoituksiin tullessaan Vantaan kaupungin myöntämää ratavuorokorttia.

Ilman ratavuorokorttia peritään kassalla uimahallin sisäänpääsymaksu voimassaolevan hinnaston mukaisesti.

Kortti lunastetaan uimahallin kassalta, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Uimari kuuluu johonkin Simmis Wandan valmennusryhmään
  • Uimari on maksanut seuran jäsenmaksun
  • Uimari on lunastanut Uimaliiton Blue Card -kilpailulisenssin (tai maksanut Triathlonliiton jäsenmaksun JA lunastanut Triathlonliiton kilpailulisenssin) Simmis Wandan nimissä

Näytä lisenssi kassalla korttia lunastaessasi! HUOM! Ratavuorokortin uudet hinnat 1.9.2021 alkaen

Ratavuorokortin lataus maksaa alle 18-vuotiaille lisenssiuimareille 25 €/lisenssikausi (kortti maksaa 5 € ja on ladattavissa uudelleen). Täysi-ikäisille lisenssiuimareille kortin lataushinta on 75 €/lisenssikausi.

Kortti on voimassa Simmis Wandan harjoitusvuoroilla sekä seurojen yhteisvuoroilla erikseen mainittuina aikoina ja radoilla. Hävinneen/tuhoutuneen kortin voi ladata uuteen korttiin (korttimaksu 5 € peritään uudesta kortista) uimahallin kassalta.

Jokaisella uimarilla on oltava harjoituskortti mukana harjoituksiin tullessa. Kortti on pyynnöstä esitettävä uimahallin kassalla.

Uimarin lopettaessa Simmis Wandassa, on kortti palautettava välittömästi valmentajalle tai päävalmentajalle. Kortin väärinkäytöstä vastaa huoltaja tai täysi-ikäinen uimari Vantaan kaupungin liikuntapalveluille heidän sääntöjensä mukaisesti.