Tiedote koronaviruksen aiheuttamista toimenpiteistä

19.3.2020

19.3.2020

Kurssi-ilmoittautumiset

Hallien sulkemisaikana (17.3.-15.4.2020) alkavaksi suunnitellut kurssit on nyt aikataulutettu uudelleen ja kursseille ilmoittautuneille on lähtenyt tiedote sähköpostiin. Mikäli et ole saanut tiedotetta, tarkistathan myös roskapostikansion ja myClub-tilisi viestiasetukset!

Aiemmin tehdyt kurssi-ilmoittautumiset ovat voimassa uuden aikataulun mukaisille kursseille. Laskujen eräpäivät vanhoissa ilmoittautumisissa ovat ennallaan - otathan yhteyttä kurssit@simmiswanda.fi, mikäli tarvitset laskullesi lisää maksuaikaa. Normaalit peruutusehdot ovat voimassa uusien aikataulujen mukaisesti (lisätietoa).17.3.2020

Tarkennetut toimenpiteet hallien sulkemisen johdosta

Vantaan kaupungin ja Suomen hallituksen eilisten päätösten johdosta on seurassa päätetty seuraavat toimenpiteet eilisen hallituksen kokouksen pohjalta:Kurssitoiminta

Hallien sulkemisaikana (17.3.-15.4.2020) alkavaksi suunnitellut kurssit siirretään alkamaan hallien avauduttua, mikäli uusia rajoituksia ei seuraavan neljän viikon aikana tule. Kursseille ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä tämän viikon aikana alustavista aikatauluista.

Vesiliikuntaryhmät ovat tauolla hallien sulkemisajan. Tiedotamme myöhemmin, onko vesiliikuntakauteen mahdollisesti tulossa jatkoa.Valmennusryhmien toiminta

Uintiharjoitukset jäävät tauolle hallien sulkemisen ajaksi. Näillä näkymin kausi jatkuu täysipainoisena taas 16.4. alkaen, mikäli uusia rajoituksia ei seuraavan neljän viikon aikana tule. Nyt on jokaisella hyvä mahdollisuus peruskunnon ylläpitämiseen ja parantamiseen. Tätä tukemaan uimareille laaditaan harjoitusohjelmia omatoimista harjoittelua varten, joita jokaisen toivotaan toteuttavan, jotta uintikautta on mahdollista jatkaa heti hallien avauduttua uudelleen.

Hallien sulkemisaikana järjestetään mahdollisuuksien mukaan myös oheisharjoituksia ulkona max. 9 uimarin ryhmissä. Oheisvalmennukset alkavat aikaisintaan ensi viikosta ja niistä tulee normaaliin tapaan valmennustapahtumat myClubiin ja ennakkoilmoittautumisia edellytetään – osallistujamäärä/tapahtuma rajataan Suomen hallituksen päätöksen mukaisesti.

Huom! Yhteisiin oheisharjoituksiin saa osallistua vain täysin terveenä!Valmennusryhmien leiritoiminta

Kaikki kevään 2020 leirit on peruttu. Olemme yhteydessä jokaiseen leirille ilmoittautuneeseen tämän viikon aikana tarkempien toimintaohjeiden osalta.
---

16.3.2020 klo 16:20

Vantaan uimahallit sulkeutuvat 17.3.-15.4.2020 väliseksi ajaksi

Vantaan kaupunki on juuri tiedottanut sulkevansa uimahallit ajalle 17.3.-15.4.2020.

Tästä johtuen myös Simmis Wandan kurssi- ja harjoitustoiminta keskeytyy samaksi ajaksi.

Tulemme kontaktoimaan kaikki tapahtumiin ilmoittautuneet ja tiedottamaan jatkotoimenpiteistä mahdollisimman pian.

16.3.2020 klo 11:40

Päivitys kurssitilanteesta

Toistaiseksi pyrimme järjestämään käynnissä olevat Vantaan uimakoulut (ma ja ti Hakunilassa ja ke Tikkurilassa) normaalisti. 

Iltavesijumpat ja lauantain Hakunilan vesijumpat on peruttu toistaiseksi.

Seuraamme tilanteen etenemistä aktiivisesti ja tiedotamme muutoksista välittömästi.

Pyydämme kaikkia vanhempia ohjeistamaan uimakoululaisia myös kotona seuraavista asioista:

  1. Älä tule  kurssille sairaana tai jos lähipiirissäsi on flunssaoireista kärsiviä (Huom! Koskee myös saattamaan tulevia vanhempia!)
  2. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta jatkuvasti
  3. Pidä myös kurssitilanteissa etäisyyttä muihin kurssilaisiin mahdollisuuksien mukaan

Ohjaajiamme on ohjeistettu suunnittelemaan kurssikerrat siten, ettei esim. leikeissä ole turhia lähikontakteja.  


12.3.2020

Koronavirustilanteesta seurassa on päätetty seuraavaa: 

  • Sunnuntain 15.3.2020 SiWa-Sammakon Uimakurssit Hakunilan uimahallissa on peruttu
  • Sunnuntain 15.3.2020 SiWa-Sammakon Uimakurssit Tikkurilan uimahallissa on peruttu
  • leirit Pajulahdessa maalis-toukokuussa on peruttu.
  • Kaikki Suomen Uimaliiton alaiset kansalliset kilpailut on peruttu 31.5.2020 asti
  • Seuran järjestämät kuntosalivuorot on peruttu toistaiseksi

Seuraavan SiWa-Sammakon kurssijakson osalta tiedotamme lisää ensi viikon aikana.  

Valmennusryhmien osalta harjoitukset jatkuvat toistaiseksi. Rajoituksena se, että flunssaoireisten uimareiden on jäätävä kotiin. Lisäksi ulkomailta palaavat uimarit jäävät kahden viikon ajaksi pois harjoituksista ja jos ovat oireettomia voivat palata treeneihin varoajan jälkeen. Muistathan treeneissä yleiset hygieniaohjeistukset ja käytäthän vain omia uintivälineitäsi. 

Etelän leirien tilanteesta tiedotamme myöhemmin erikseen leirin varanneiden perheitä. 

Simmis Wandan hallitus ja toimihenkilöt seuraavat korona-tilannetta ja THL:n ohjeistuksia sekä Uimaliiton suosituksia ja tekee tarvittavaessa lisää toimenpiteitä.