Tietoa kurssitoiminnasta

7.4.2020

Kurssi-aikataulut

Poikkeustilanteen jatkuminen ja uimahallien sulkemisajan pidentyminen ainakin 13.5.2020 saakka aiheuttaa lisää muutoksia 17.3.2020 jälkeen alkavaksi suunniteltujen kurssien aikatauluihin. Aikataulumuutokset kursseille on nyt tehty myClubiin ja kursseille ilmoittautuneille on lähtenyt tiedote sähköpostiin. Mikäli et ole saanut tiedotetta, tarkistathan myös roskapostikansion ja myClub-tilisi viestiasetukset!

Aiemmin tehdyt kurssi-ilmoittautumiset ovat edelleen voimassa uuden aikataulun mukaisille kursseille. Laskujen eräpäivät vanhoissa ilmoittautumisissa ovat ennallaan - otathan yhteyttä kurssit@simmiswanda.fi, mikäli tarvitset laskullesi lisää maksuaikaa. Normaalit peruutusehdot ovat voimassa uusien aikataulujen mukaisesti (lisätietoa). Huomioithan, että laskutusprosessimme palaavat normaaliin käytäntöön pääsiäisen jälkeen - mikäli laskusi on erääntynyt, hoidathan sen kuntoon tai pyydä maksuaikaa!

Kevään viimeiset kurssit siirtyvät järjestettäväksi syyskauden alussa (16.8.2020 alkaen) ja ilmoittautumiset ovat avoinna!

Mahdollisten kesäuimakoulujen järjestämisestä päätetään, kun uimahallien aukeaminen varmistuu.