Aikuisten kurssit

Aikuisille suunnattuja uimakouluja ja tekniikkaopetusta löytyy sekä seuran omasta kurssitarjonnasta (SiWa-Sammakon uimakurssit) että Vantaan kaupungin yhteistyökursseilta.

Huom! Kaikki ilmoittautumislinkit löydät Kurssit-etusivulta!

SiWa-Sammakon uimakurssit

Hinta: kurssit 109 € / su-vuoro 75 € (sis. uimahallin sisäänpääsyn)

SiWa-Sammakon uimakursseilla aikuisten kurssit toteutetaan Hakunilan uimahallissa 9 kurssikerran mittaisina. Tarjonnasta löytyy aikuisten alkeiskurssi, aikuisten jatkokurssi sekä aikuisten tekniikkakurssi. Lisäksi kurssien aikana yksi rata hallissa on varattu aikuisille oman uimataidon ylläpitämiseksi (aikuisten sunnuntai-uintivuoro)


Aikuisten alkeiskurssi

Alkeiskurssi on suunnattu uimataidottomille tai heikon uimataidon omaaville aikuisille ja 16v täyttäneille nuorille. Kurssilla totutellaan veteen elementtinä ja harjoitellaan alkeisuintia.

Aikuisten jatkokurssi

Jatkokurssille voit osallistua, jos sinulla on jo auttava uimataito (10-15m yhtäjaksoista uintia) hankittuna joko alkeiskurssilta tai muutoin. Kurssilla harjoitellaan isossa altaassa ja pyritään kasvattamaan uintimatkaa.

Aikuisten tekniikkakurssi

SiWa-Sammakon aikuisten tekniikkakurssille voit osallistua, kun uimataitosi ja uintikuntosi riittää vähintään 25 metrin yhtäjaksoiseen uintiin isossa altaassa. Kurssilla harjoitellaan kilpauinnin tekniikoita ja vahvistetaan uintikuntoa. 

Aikuisten sunnuntai-uintivuoro

Aikuisten sunnuntaivuorolle voi tulla vahvistamaan omaa uimataitoaan ja kuntoilemaan SiWa-Sammakon uimakurssien aikaan. Uintivuoro uidaan isossa altaassa oman aikataulun muikaisesti ilman varsinaista ohjausta. Viereisen radan ohjaaja antaa tarvittaessa tekniikkaneuvoja.

Vantaan aikuisten kurssit

Hinta 54 € (+ uimahallin sisäänpääsymaksu, joka maksetaan kassalle erikseen)

Vantaan kurssit toteutetaan yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa Trio Uintikeskuksessa (Tikkurilan uimahalli) arki-iltaisin. Kurssit ovat kestoltaan 7 kurssikerran mittaisia.
Aikuisten alkeisopetus

Alkeisopetukseen voi osallistua täysin uimataidottomana tai heikon uimataidon kanssa. Opetus tapahtuu kurssilaisten tason mukaan joko opetusaltaassa tai isossa altaassa.

Aikuisten tekniikkaopetus

Vantaan aikuisten tekniikkaopetuksessa vaaditaan osallistujilta hyvä uimataito (200m yhtäjaksoinen uimataito isossa altaassa). Kurssilla harjoitellaan kilpauinnin tekniikoita.