2019 SiWa Aktia Viestit

Tervetuloa kilpailemaan Vantaalle, Hakunilan uimahalliin!

Kilpailukanslia päivystää uimahallin kahviossa klo 9:30 alkaen.

Pukukaappien avaimet ovat noudettavissa uimaseuroittain kilpailukansliasta. Avaimet palautetaan kilpailukansliaan kisojen päätteeksi ja kuitataan palautetuksi. Kadonneista avaimista halli veloittaa 20 €/avain.

Peruutukset tehtävä viimeistään 1 h ennen jakson alkua sähköisesti tai kilpailukansliaan.

Jälki-ilmoittautumislomakkeita saa kilpailukansliasta. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan vain, jos erissä on tilaa. Jälki-ilmoittautumisista peritään 3-kertainen starttimaksu.

Lähtölistat ovat näkyvissä ennakkoon LiveTiming-palvelussa, uimahallin seinällä ja kilpailukansliassa. Lähtölistoihin saattaa tulla muutoksia peruutusten ja jälki-ilmoittautumisien vuoksi. Valmentajat voivat noutaa ajantasaiset lähtölistat kilpailukansliasta noin 15 min ennen kilpailujakson alkua.

Verryttelyaika alkaa klo 10:00 ja päättyy 10 min ennen kilpailujakson alkua. Opetusallas toimii verryttelyaltaana kilpailujen aikana.

Kilpailuissa käytämme ylilähtöjä. Uimarit odottavat altaassa seuraavan erän starttia, myös selkäuinnissa. Kuumat erät marssitetaan musiikin tahdissa lähtöpäätyyn, eikä ylilähtöjä käytetä.

Palkintojen jaot järjestetään aikatauluun merkityissä väleissä.

Kilpailujen aikataulu on viitteellinen!

Uimahallin kahvio on avoinna kisapäivänä klo 10:00 alkaen.

Huomioithan, että pysäköinti sallittu vain merkityillä paikoilla. Hallin oven edustalla pysäköinti kielletty. Lisää pysäköintitilaa löytyy urheilupuiston P-paikalta Sotungintien puolelta.