Sporttia kaikille

HUOM!
Syyskauden 2020 kurssit alkavat 3.10.2020 - myynnissä nyt!

Simmis Wanda toteuttaa yhteistyössä Sporttia kaikille ry:n ja Vantaan kaupungin kanssa matalan kynnyksen uintitoimintaa ja vesiliikuntaa. Ensisijaisena kohderyhmänä ovat tytöt ja naiset, jotka eivät syystä tai toisesta voi tai halua osallistua uintitoimintaan sekaryhmissä.

Sporttia kaikille -tuoteryhmän alta löytyy naisten ja kouluikäisten tyttöjen uimakouluja, naisten vesiliikuntaryhmiä sekä uimataitoisten kouluikäisten uintikerhoja. Uimakoulut

Naisten ja tyttöjen uimakoulut toteutetaan Korson uimahallissa lauantaisin hallin ollessa muulta yleisöltä suljettuna. Kurssijaksot ovat yhdeksän kurssikerran mittaisia. Alkeiskurssit on suunnattu uimattaidottomille, jatkokurssilla lähtötasovaatimuksena on noin 
10 metrin uimataito.

Vesiliikuntaryhmät

Naisten vesiliikuntaryhmät kokoontuvat niinikään lauantaisin Korson uimahallissa hallin ollessa muulta yleisöltä suljettuna. Vesiliikuntaan voi osallistua myös uimataidottomat - altaan profiili mahdollistaa osallistumisen joko matalassa tai syvässä vedessä. Vesijuoksuvyön voi lainata hallilta vesiliikuntaa varten.

Huom! Vesiliikuntaryhmiä ei ole syyskaudella 2020

Sporttia kouluille 
-uintikerhot

Uintikerhoja toteutetaan kausittain (syyskausi/kevätkausi) mahdollisuuksien mukaan 7-13 -vuotiaille tytöille ja pojille (sekaryhmät) Korson ja Hakunilan uimahalleissa. Uintikerhoissa on edellytyksenä 100 m uimataito, joka testataan ensimmäisellä kerhokerralla.

Sporttia kouluille -kerhoihin lmoittautumiset www.hobihobi.fi -sivuston kautta