Vesiliikuntaa aikuisille

Simmis Wandan valikoimissa on erilaisia vesijumpparyhmiä sekä Hakunilan, Tikkurilan ja Korson uimahalleissa. Osa vesijumpista toteutetaan yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa - osaan näistä ryhmistä voi osallistua myös kertamaksulla (maksetaan uimahallin kassalle).  Vain naisille suunnatut ryhmät toteutetaan yhteistyössä Sporttia kaikille ry:n kanssa Korson uimahallissa. Tältä sivulta löydät eri ryhmien kuvaukset - ilmoittautumiset kausipaikoille kurssit-etusivulta.

Kausimaksu vai kertamaksu?

Vesiliikuntaryhmät on ensisijaisesti suunnattu niille, jotka osallistuvat mukaan koko kauden ajan. Osaan jumpista voi kuitenkin ostaa kertalipun uimahallin kassalta. 
Kausimaksu koko syys- tai kevätkaudesta on 42 €, laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 
Kertamaksun hinta on 3 € (erityisryhmien jumppa 2 €), paikkaa ei voi varata ennakkoon. Kertalippujen myynti alkaa 40 min ennen jumpan alkua.

Vesijumppa

Vesijumppa on tehokasta liikuntaa veden vastusta hyväksi käyttäen. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta ja lyhyestä venyttelystä. Kesto 30 min.

Syvänvedenjumppa

Syvänvedenharjoittelu tapahtuu uima-altaassa ilman pohjakosketusta. Harjoittelussa käytetään vesijuoksuvyötä. Vesijuoksuvyön saa hallilta lainaksi tarvittaessa. Uimataito on välttämätön. Kesto 30 min.

Tehotreeni

Tehotreeni tapahtuu uima-altaassa ilman pohjakosketusta. Ryhmä on suunnattu haasteellisempaa vesijumppaa, kovempaa tempoa ja sykettä kaipaaville.

Tunti saattaa sisältää myös vesijuoksuharjoitteita. Harjoittelussa käytetään vesijuoksuvyötä. Vesijuoksuvyön saa hallilta lainaksi tarvittaessa. Uimataito on välttämätön. Kesto 30 min.

Vesijumppa lämminvesialtaassa, erityisryhmät

Vesijumppa on tehokasta liikuntaa veden vastusta hyväksi käyttäen. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta ja lyhyestä venyttelystä. 

Huom! Lämminvesialtaan ryhmät on suunnattu ensisijaisesti niille, jotka eivät voi osallistua tavallisiin vesijumppiin sairauden tms. vuoksi. Yksilölliseen tuntiohjelmaan ei kuitenkaan ole resursseja.

Vesiliikuntaryhmät kevätkaudella 2021