Kurssi- ja kausimaksut

Seuran hallitus hyväksyy kurssi- ja kausimaksut sekä ratavuoromaksut seuran kulloiseenkin taloustilanteeseen pohjautuen. Kurssi- ja kausimaksut määritellään vuosittain huhti-toukokuussa seuraavalle syyskaudelle ja marras-joulukuussa kevätkaudelle.

Kurssimaksut määräytyvät markkinatilanteen mukaisesti ja laskutetaan kurssille ilmoittautumisen yhteydessä. Koko kauden kestävillä kursseilla kurssimaksu voidaan hallituksen hyväksynnällä jakaa ilmoittautumismaksuun ja yhteen tai useampaan maksuerään.

Kausimaksut määräytyvät ryhmän viikottaisten allasvuorojen perusteella ja laskutetaan kausittain (syksy/kevät) yhdessä erässä.

Lasten ja nuorten kilpauintiryhmien kausimaksut sisältävät kausisuunnitelman ja vastuuvalmentajan määrittelemien kilpailuiden starttimaksut. Harrasteryhmien kausimaksut sisältävät seuran omien kilpailuiden sekä kotimaan arvokilpailuiden starttimaksut. 

Masters-ryhmien uimareiden muiden muiden kuin omien kilpailuiden starttimaksut laskutetaan osallistuvilta uimareilta, pl. viestistartit.